Whatsapp dating-tips: de basics!

Een wereld zonder Whatsapp? We kunnen het ons nog amper inbeelden. Op alle mogelijke manieren zetten we deze app in en het is een onmisbare tool om te communiceren en dingen geregeld te krijgen. Natuurlijk wordt er ook een hoop geflirt via Whatsapp, maar niet iedereen is daar even bedreven in. Als rasechte specialisten (toen we nog vrijgezel waren toch) geven we jullie een aantal tips hoe je dat flirten en daten via Whatsapp nu het best aanpakt. Maak er gebruik van!
phone11

Niet te veel emoji’s

 
Ja emoji’s zijn leuk, maar als je achter elke zin drie druppeltjes of een drolletje gooit komen ze nogal snel infantiel over. Gebruik ze dus verstandig, strategisch en met mate. Wil je een volwassen eerste indruk maken overdrijf er dan niet mee. Doet je droomprinses dat wel? Stel je dan de vraag of je je WiFi ermee moet belasten.
 

Niet pusherig

 
Ga niet als een freak naar je schermpje zitten staren als ze niet binnen de 5 minuten antwoord. Ze heeft misschien een leven! Stuur je bericht in geen geval nog eens door! Wacht gewoon rustig af, als ze interesse heeft zal ze echt wel antwoorden. Niemand zit toch te wachten op een zielepoot?
 

Spelling

 
Je moet geen teksten schrijven die meedingen naar de Pullitzerprijs, maar een beetje letten op de spelling mag wel. Gebruik ook geen al te debiele woorden als je ouder bent dan 20.
manners-als-ze-niet-terug-appt-4

Speel geen spelletjes

 
Ga niet opzettelijk zitten wachten om een bericht terug te sturen, steek er geen hele strategie achter en speel geen spelletjes. Eigenlijk is dat gewoon vermoeiend en voor je het weet zit je met een heleboel complottheorieën in je hoofd. Komt er een bericht binnen en heb je tijd, dan antwoord je onmiddellijk. Zo simpel is het.
 

Wees enthousiast

Wees enthousiast maar overdrijf niet. Je hoeft echt niet altijd van plezier door het huis te stuiteren. Iedereen heeft zijn mindere momenten.
 

Bewaar al te serieuze gesprekken voor later

 
Heb je elkaar nog niet of amper gezien? Bewaar de diepere gesprekken voor als je elkaar in real life spreekt. Zo kan je beter nuanceren en elkaar op zijn minst aankijken.
fotolia_52847492_subscription_monthly_m

Wees beleefd, gevat en grappig

 
Beleefdheid is een must. Ben je daarenboven ook nog eens gevat en écht grappig, dan heb je sowieso een streepje voor. Zelfs al krijg jij het hard te verduren, blijf altijd beleefd.
Bron: Man-Man.nl

You May Also Like

6 social media fouten die bijna elk koppel maakt

Social media zijn leuk, social media zijn hip, maar social media zijn ook nep, ...

Anale seks, taboe of? Zo pak je het aan!

Geef het maar toe…hoewel er nog steeds een taboe heerst over anale seks, dromen ...

Trainen als een pro: Gymeyes!

Ben jij er zo eentje die het maximale uit elke gymbeurt wil halen? Zo ...

Hosting door Fraai