Whatmatters goes vintage met de 'Hanon x Reebok Club C Claymore'

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5db6
Een van de betere collabs die we de afgelopen maanden hebben gezien. De jongens van Hanon en anderzijds die van Reebok zaten rond de tafel en beslisten nieuwe leven in de eighties tennissneakers Reebok Club C te blazen. De klassieke patta’s gaan door het modern bad en moet net zo populair worden als de andere samenwerking van de twee merken, de Classic Leather ‘3 Castles’.


De schoenen zijn gebaseerd op het middeleeuwse Claymore zwaard. De Celtic Knot aan de onderkant van de schoen verwijst nog maar eens naar Schotland, waar het zwaard vandaan komt. Daarboven een Schotse rok is er misschien net over dus kiezen wij hier alvast een lekker strakke jeans.

 
De release van de Hanon x Reebok Club C Claymore vindt plaats op 28 januari. Bij de sneakers krijg je drie verschillende soorten veters, een toffe schoenendoos en een special edition katoenen tas. Ze weten je te soigneren, die gozers van Hanon en Reebok. Bestellen kan op https://www.hanon-shop.com .

You May Also Like

Antwerp Fashion Festival

Dit weekend is het weer zover! De hoogmis voor fashionable Vlaanderen! Op 2, 3 ...

De nieuwe Converse All-Star is er!

Eindelijk kan je je Converse All-Stars aan de kant gooien, de opvolger is er. ...

Supreme’s logo is officieel ’s werelds ‘Most Powerful’

In de categorie kleding althans Supreme, de mega-hyped streetwear gigant dat zelfs zijn naam ...

Hosting door Fraai