Whatmatters goes vintage met de 'Hanon x Reebok Club C Claymore'

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5db6
Een van de betere collabs die we de afgelopen maanden hebben gezien. De jongens van Hanon en anderzijds die van Reebok zaten rond de tafel en beslisten nieuwe leven in de eighties tennissneakers Reebok Club C te blazen. De klassieke patta’s gaan door het modern bad en moet net zo populair worden als de andere samenwerking van de twee merken, de Classic Leather ‘3 Castles’.


De schoenen zijn gebaseerd op het middeleeuwse Claymore zwaard. De Celtic Knot aan de onderkant van de schoen verwijst nog maar eens naar Schotland, waar het zwaard vandaan komt. Daarboven een Schotse rok is er misschien net over dus kiezen wij hier alvast een lekker strakke jeans.

 
De release van de Hanon x Reebok Club C Claymore vindt plaats op 28 januari. Bij de sneakers krijg je drie verschillende soorten veters, een toffe schoenendoos en een special edition katoenen tas. Ze weten je te soigneren, die gozers van Hanon en Reebok. Bestellen kan op https://www.hanon-shop.com .

You May Also Like

Een andere Stan Smith

Stan Smith, geef maar toe: zonder de sneaker, waar zowat iedereen nu mee rondhuppelt, ...

Wij ontmoetten WAG & Blogger Pamela Reif, Hunkemöllers nieuwste schatje

Pamela Reif, wie heeft er al van deze Duitse schoonheid gehoord? Vanaf nu zeker ...

M.Gemi betaalbare luxe voor aan de voetjes

Heb je weinig roebels te besteden, maar wil je wel fijne schoenen die er ...

Hosting door Fraai