Whatmatters goes vintage met de 'Hanon x Reebok Club C Claymore'

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5db6
Een van de betere collabs die we de afgelopen maanden hebben gezien. De jongens van Hanon en anderzijds die van Reebok zaten rond de tafel en beslisten nieuwe leven in de eighties tennissneakers Reebok Club C te blazen. De klassieke patta’s gaan door het modern bad en moet net zo populair worden als de andere samenwerking van de twee merken, de Classic Leather ‘3 Castles’.


De schoenen zijn gebaseerd op het middeleeuwse Claymore zwaard. De Celtic Knot aan de onderkant van de schoen verwijst nog maar eens naar Schotland, waar het zwaard vandaan komt. Daarboven een Schotse rok is er misschien net over dus kiezen wij hier alvast een lekker strakke jeans.

 
De release van de Hanon x Reebok Club C Claymore vindt plaats op 28 januari. Bij de sneakers krijg je drie verschillende soorten veters, een toffe schoenendoos en een special edition katoenen tas. Ze weten je te soigneren, die gozers van Hanon en Reebok. Bestellen kan op https://www.hanon-shop.com .

You May Also Like

Relax, daar is SVNTY

Fashion Club 70 moeten we aan de ware fashionista en modebewuste kerel niet meer ...

5 zaken om rekening mee te houden bij winter sneakers!

In de winter blijven sneakers toch net een tikkeltje meer in de kast. Maar ...

STEFF, Belgische jeans/chino's voor de levensgenieter

Belgische merken van broeken, dik bezaaid zijn ze niet. Maar met STEFF is er ...

Hosting door Fraai