Whatmatters Goes Out: Onze weekendtips!

BAL en dansen…Voor we onze balkleren en balschoenen aantrekken eerst een korte verduidelijking…BAL staat voor Brussel, Antwerpen, Limburg. Wat valt er waar te beleven dit weekend? De redactie grasduinde even in zijn vriendenkring en kreeg alvast drie mooie aanbiedingen om de beentjes te strekken. Zo strijken we vandaag neer in Hasselt en gaan we morgen onze beste dansbenen bovenhalen in Antwerpen en Brussel. Hopelijk zijn we tegen zondagavond terug fris om in de loges van Anderlecht, op uitnodiging, de match Anderlecht -Standard mee te pakken! Wat een weekend…wij zijn er alvast klaar voor!!!

Antwerpen: Heropening ‘The Villa’

Eindelijk…onze favoriete thuisbasis gaat terug open. The Villa continues…na een stevige mediacampagne en een paar weken van werkzaamheden, een vernieuwde VIP,… weet feestend Vlaanderen weer waar naartoe. Feesten als gewone sterveling tussen de jetset en bekend Vlaanderen en soms zelfs ver daarbuiten? Die mix vindt je tegenwoordig alleen in The Villa.

15936644_1122267637885493_3766984893510904519_o

Hasselt: Vibestr “3YRS” in Versuz

Of zoals ze het zelf omschrijven…Vibestr is de combinatie van VIBES “musical feelings” and HIPSTER “independent thinking, counter-culture”.  Een concept dat uit meer bestaat dan alleen nightlife.  Een ‘brand’, lifestyle gerelateerd tot muziek, photography, fashion, art and street culture met als doel creatieve trendsetters te worden/zijn. En een feestje voor hun driejarig bestaan, slaan we uiteraard niet af.
versuz_titlte_02-360x360

Brussel: Chinees Nieuwjaar @Bloody Louis

Nieuwjaar nog eens overdoen? Geen probleem…daar zorgen de Chinezen wel voor. En een beetje haantjesgedrag die avond kan totaal geen kwaad en past in het thema. De Chinezen verwelkomen dan ook het jaar van de ‘cock’…gaan met die banaan…euh haan!

15844145_671502996368492_857908256364580913_o

 
 

You May Also Like

Eet eens bij vreemden: Let's Hygge!

Nieuwe mensen leren kennen is tegenwoordig niet zo moeilijk. Een uurtje swipen op Tinder, ...

2 keer dineren in de Slachthuiswijk (Antwerpen)

Vers bloed Saignant graag! Kortom, voor een goed stukje rood vlees mag je deze ...

Hosting door Fraai