Weg met de sleur! Meer seks krijg je zo!

Geen sleur ten huize uw Whatmatters-redacteurs. Alvast niet meer sinds we ons wat gingen verdiepen en wat artikels begonnen lezen, seksuologen begonnen volgen en gewoon een aantal dingetjes thuis gewoon gingen uitproberen. Alles voor u en de wetenschap, nietwaar? Uiteraard kan het het niet alle dagen vuurwerk zijn maar met deze tips ga je alvast als koppel wel het normale gemiddelde even overstijgen…en ja, we spreken dus echt uit ervaring!

unadjustednonraw_thumb_5b04

Tip 1: Tijd!

Dansten jullie in het begin van jullie relatie nog elke nacht de horizontale tango? Is dat nu allemaal een pak minder geworden? No stress!! Het is heel normaal dat je libido in het begin van de relatie stukken hoger ligt. Niet alleen wordt het allemaal wat gewoontjes, de situatie verandert dikwijls ook. Waar je in het begin van je relatie nog tijd had om heel de dag onder de lakens door te brengen is er nu misschien wel die verrekte job, lopen er misschien kleine koters rond en komt er net deze morgen een aannemer even langs om de nieuwe bouwplannen te bespreken. Om maar te zeggen, de tijd voor een goed potje gerampetamp ontbreekt. Zorg er dus gewoon voor dat jullie erover blijven praten en op tijd een moment voor jullie tweetjes inlassen. Agenderen mag! En denk aan ‘Samsonseks’…was voor niets het woord van het jaar!

unadjustednonraw_thumb_5b05

2. Fantaseren maar!

We staken ons licht even op bij enkele vrouwen en kwamen tot de ontdekking dat zij wel heel geile fantasieën hebben. Wij vielen toch wel even van onze stoel als we na een bevraging van een twintigtal vrouwen volgende top 5 mochten neerpennen…

 • Masturberen terwijl hij kijkt
 • Gedomineerd worden
 • Seks op een publieke plek
 • Seks met een wildvreemde
 • Trio

De eerste drie hebben we zelf getest en goed bevonden. Misschien flauw maar bij punt vier hebben we ons vetorecht gebruikt en punt vijf, tja,…geen geschikte kandidaat? Laten we het erop houden dat we allebei, egoïstisch we zijn, niet graag delen…met andere woorden…niets voor ons want er komt ambras van. Toch voor zij die wel iets ruimdenkender zijn, kan dit alvast je seksleven boosten.

unadjustednonraw_thumb_5b08

3. Liefde gaat door de maag!

Wil je op een natuurlijke manier je libido de hoogte injagen, zet dan volgende ingrediënten op uw winkellijstje:

 • Vijgen: de aminozuren verhogen je seksuele uithoudingsvermogen.
 • Oesters: zijn rijk aan zink, nodig voor de productie van testosteron…en de manier waarop zij ze slurpt, brengt je instant in the mood!
 • Avocado: bevat stoffen die libido-verhogend zijn en je meer energie geven.
 • Look: bevordert de bloedsomloop naar je seksuele organen. Waar zijn die muntjes?

 
unadjustednonraw_thumb_5b07

4. Getest, gewikt, gewogen en goedgevonden…de libido-boosters!

 • ‘Fuck off onesie’, het synoniem van het hatelijke ding zegt het zelf…’no-sex-pyjama’. Slaap gewoon naakt!  Je zal merken dat je meer zin krijgt in seks als je naakt tegen elkaar ligt.
 • Work-out! Hoe fitter je bent, hoe hoger je libido is en hoe aantrekkelijker je je voelt. Ga dus sporten!
 • Plan iets lichamelijks. Een saunabezoekje, elkaar eens goed masseren of gewoon samen in bad gaan doen wonderen voor je libido.
 • Varieer! We eten ook niet alle dagen mosselen. Wie wordt er vrolijk van elke keer weer hetzelfde vertrouwde standje? Wij niet, jullie evenmin!
 • Babbelen! Zijn jullie moe? Is ze veranderd van pil? Zit haar iets dwars? Heeft ze een fantasie? Praat erover en je zal zien dat de verbondenheid en seks alleen maar ten goede komt!

unadjustednonraw_thumb_5b09

5. Not done!

Uiteraard zijn er ook sekskillers! Stop met roken! Nicotine verlaagt de bloedstroom naar je intieme delen en zorgt ervoor dat je de opwinding minder ervaart. In sommige gevallen sluipt het spook impotentie zelfs op! Ook troetelnaampjes als ‘zoetje’ en ‘scheetje’ werken volgens onze geconsulteerde dames libidoverlagend. Als laatste tip die we kunnen geven…ban die TV uit de slaapkamer! Eigen onderzoek leert dat we sindsdien gewoon de frequentie hebben verdubbeld! Succes!

unadjustednonraw_thumb_5b06

You May Also Like

Knap ding Nisa Van Baelen heeft de stoutste dromen

De meeste dromen zijn bedrog…maar als ik wakker word, dan droom ik nog. Neen, ...

Nanoe Vaesen: Ruwe bolster, blanke pit!

Wij arrogant? Tgoh, ja wij hebben ooit foto’s van onszelf gepost op sociale media ...

Dansen dansen dansen met knapperd Laurien Decibel

Beverly Hills 90210, Melrose Place, Baywatch,…pure nostalgie voor de jongens van Whatmatters. We kunnen ...

Hosting door Fraai