Vertu Constellation: Dé smartphone voor 'the rich and famous'

En dit is niet alleen de droom van ‘the rich and famous’…ook alle maffiabazen ter wereld zullen wel geïnteresseerd zijn in dit exclusief hebbedingetje.
Zij die thuis zijn in de wereld van exclusieve smartphones, kennen zonder twijfel het Britse Vertu. Een merk waar zelfs de CEO van Apple helemaal bleek van uitslaat. De beste materialen, handgemaakt en tot in de kleinste details geperfectioneerd…één woord, AF!

Met de nieuwe Vertu Constellation gaan ze nog een stap verder. Uiteraard kan je hem volledig customizen naar eigen smaak maar het geheim zit hem vanbinnen. Achter de knappe behuizing zit een Qualcomm Snapdragon 820 chipset, 4GB RAM, 128 gigabyte werkgeheugen, een microSD-slot en ruimte voor twee SIM-kaarten. Verder is de Vertu Constellation voorzien van een 5.5 inch beeldscherm van saffier, een 3220mAh batterij en een 12-megapixel camera. Vandaar de tegenwoordig iets betere selfies van Miss Paris Hilton, notabene een Vertu-believer…

Knipsel4

Versleutelde telefoongesprekken

Je hoort bekend Hollywood, toppolitici en maffiabazen hun oren al spitsen. En horen ze dit goed? Ja hoor! De meest opvallende functie is het ingebouwde programma SilentCircle dat je de mogelijkheid geeft om telefoongesprekken te versleutelen. Dit alles heeft natuurlijk zijn prijskaartje. Prijzen voor een ‘gewone’ Vertu beginnen rond de 8000 Euro maar weet dat je voor deze exclusieve reeks alvast een veelvoud zal moeten dokken.

Een stevig saffier beeldscherm spreekt ons wel aan daar wij onze Iphone 7 na drie weken al uit onze handen lieten glippen en we voor een 400€ aan kosten staan. Iets wat ons gemiddeld drie keer per jaar overkomt. We kunnen dus wel een vervangtoestel gebruiken. Moesten de heren van Vertu dit lezen, wij zijn bij Whatmatters bereid dit ding even uit te testen voor een periode van…euh…pak twee jaar. Je vindt ons wel.

Knipsel2

Voor zij die wat Roebeltjes over hebben of gewoon exclusief willen bellen zonder dat iemand er iets van moet weten,…de Vertu Constellation is vanaf 10 februari verkrijgbaar. In België kan je deze alvast vinden of bestellen bij Ginotti, Antwerpen.

You May Also Like

Black Ember: cooler maken ze backpacks niet!

Ben je op zoek naar écht stoer gear om je spulletjes in op te ...

Eindelijk! De eerste trailer van Fifa 20 is er en hij onthult een verrassing

Ook straatvoetballertjes komen aan hun trekken… We hebben er lang op moeten wachten maar ...

Met deze botsauto ben jij de Patser van het Zwembad!

Haal de Johnny in jou naar boven Geef maar toe…ook jij bent één van ...

Hosting door Fraai