(Ver)koop last-minute je reis!

Heb je al ooit een vakantie moeten annuleren? En natuurlijk had je net dan geen annulatieverzekering afgesloten en was je je zuurverdiende roebeltjes kwijt. Twee keer jammer, want ook je teen heb je niet in het zwembad kunnen soppen. Voor deze situatie is er recent echter een oplossing; Op TradeYourTrip kan je je vakantie immers verkopen!
14372118_1207405435949128_7121399627131754940_o

Verkoop online je reis

Momenteel bieden de rekels achter TradeYourTrip de mogelijkheid om je reis te verkopen enkel voor pakketreizen. Blijkbaar is dit wettelijk toegestaan. Momenteel is het in Amsterdam gevestigde bedrijf enkel nog maar actief in Nederland, Duitsland en Engeland, maar ongetwijfeld volgt de Belgische markt snel.

TradeYourTrip regelt het

TradeYourTrip garandeert dat je je geld krijgt, zet de reis om bij de touroperator en regelt dat de koper alle reisdocumenten ontvangt. Als de reis start krijg jij netjes je centjes overgemaakt. Uiteraard moet je reis wel eerst online overgekocht worden, maar je betaalt helemaal niets als je reis niet verkocht geraakt. Zelf kan je natuurlijk ook een reisje overnemen de kortingen liggen vaak tussen de 20 en de 70%. Je selecteert of je op zoek bent naar een reisje naar de zon of de sneeuw, maar ook het huren van een vakantiehuisje en een citytrip zijn mogelijk.
12794941_1071717949517878_7430454053498179427_o
Je teen zal je dus nog altijd niet kunnen soppen, maar je geld heb je op zijn minst wél terug of je kan last-minute tegen wel heel voordelige tarieven op reis.

Meer info vind je op de site en Facebook!

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: Aston Martin Residences in Miami

Het Britse automerk gaat nu ook in Real Estate Een luxeappartement ontworpen door een ...

De 2 pittige dames van de Winelovers

Ook al kennen we er amper wat van: we lusten wel een wijntje bij ...

Game of Thrones trapt seizoen af met 8 verschillende whisky's!

Game of Thrones on the Rocks please… Whisky moet je leren drinken…voor zij die ...

Hosting door Fraai