Verkiezing Romanie Schotte tot Miss België doorgestoken kaart?

Miss-verkiezingen…altijd een feest op onze redactie. Het is dan ook onze job deze vleeskeuringen een beetje van kortbij te volgen. Voeten languit op de bank, gin-tonic in de hand en hopen op die ene verspreking, dat door de zenuwen gegeven domme antwoord, die onfortuinlijke val van die verdomde trappen of gewoon quoteren van die bikinilijven met onze eigen gemaakte puntenbordjes. Om maar even te illustreren hoe wij ermee omgaan.

Eerder dit jaar waren we al aanwezig op de verkiezing van Miss Exclusive, maar de uitnodiging voor de grote concurrent (of is het zelfs vijand?), Miss België, zal in de post zoek zijn geraakt. Hoewel, nu valt onze Euro, vandaar we dus stomverbaasd onze gladde postbode met zijne geile blik en zijn vettig haar in het publiek zagen zitten. Soit, plichtbewust en (onterecht) teleurgesteld in Darline Devos en haar organisatie we zijn, zaten we toch  klaar om afgelopen weekend de verkiezing van Miss België op de voet te volgen. Of het een wervelende show was, laten we in het midden maar we kunnen wel bevestigen dat in tegenstelling tot Miss Exclusive er hier in aanloop naar het kroontje alvast geen enkele kandidate ging lopen. Uiteindelijk werd Romanie Schotte verkozen tot Miss België. Een puik exemplaar waar toch niemand iets op tegen kan hebben…dachten wij.
https://www.instagram.com/p/BPUJQvDBbG2/?taken-by=romaniesss&hl=nl

We waren naïef. Is het de teleurstelling van andere kandidaten? Is het jaloezie? Maar luttele dagen na de uitgebreide gelukwensen (waaronder ook die van haar nieuwe vriendinnen (?) en medekandidaten) zat het spel op de wagen. De mooie Romanie werd echter als raciste afgeschilderd nadat ze op Instagram een smiley…euh lachende drol postte verwijzend naar een zwarte man in de achtergrond op haar selfie. Die verrekte sociale media toch…alles wordt gezien! En nog voor deze storm is gaan liggen bereikte ons ook nog eens het bericht dat de hele verkiezing doorgestoken kaart was. Wij vielen uiteraard van verbazing van onze stoel*!  (*ironie)

https://www.instagram.com/p/BLQb2T2BVO-/?taken-by=romaniesss&hl=nl

Het gerucht? Volgens een bron, die uiteraard anoniem wil blijven want België is een zakdoek groot, zou Romanie haar overwinning te danken hebben aan sponsoring en het feit dat ze de juiste mensen kent. Zo zou Romanie het gezicht worden van X-gin, een label dat we al eerder brachten op Whatmatters. En wie was er één van de hoofdsponsors? Juist! Bovendien zouden de mensen achter X-Gin Nancy Dedeyne en Dominique Lampe dikke vrienden zijn met Philip Cracco. Inderdaad de flamboyante ‘The Sky is The Limit’ televisiester en succesvol zakenman achter onder andere Rodania. En jawel hoor, wie sponsort er en zat er in de jury? Of we er een seconde wakker van liggen? Eigenlijk niet! Of dit als het klopt enige verbazing opwekt? Nee, eigenlijk ook niet. Wij geven ondertussen hier alvast enkele foto’s om van te smullen en proberen ondertussen een interview met Romanie te strikken. Iedereen verdient een wederwoordje en al zeker Miss België, niet? En zij die het niet kunnen verkroppen en haar persoonlijk fysiek of verbaal wensen aan te vallen, wat wij ten zeerste veroordelen, zouden we ook willen aanraden twee keer na te denken…Mega Toby, nota bene een resident in het Plopsa Theater, is in de buurt om haar te beschermen!

★ What You gonna do ★ MWV17 naar 6665 #badgirl #pink #tarifabeach

A post shared by Romanie Schotte – RS (@romaniesss) on

Dus ‘Bad Girl’ Romanie en ‘sluwe’ Darline Devos, wij vergeven jullie alvast de verloren gegane uitnodiging voor het spektakel in het Plopsa Theater in De Panne maar rekenen als tegenprestatie alvast op een uitgebreid interview. Wij zorgen voor de gin…en ja, dat mag X-gin zijn! Tot snel!

Bron foto’s: Instagram Romanie Schotte

You May Also Like

Telenet brengt 90’s nummer ‘Freestyler’ terug tot leven met heerlijke videoclip (Video)

Tijdloos, dit nummer van de Bomfunk MC’s… Als we in ons oldschool CD-koffertje kijken, ...

Jubileum editie (25e seizoen) Top Gear wordt om van te smullen!

Ok, voor de echte fans is Top Gear gestorven met het verdwijnen van Jeremy, ...

Whatmatters Weekend Tip: Cirque Magique

Magie bevindt zich dit weekend in Ledegem!  Ledegem? Je moet al van goede aardrijkskundige ...

Hosting door Fraai