Triple Black ultraBOOST cleat: de vetste adidas voetbalschoen!

De coolste voetbalschoenen die er momenteel te verkrijgen zijn? Die zijn volledig zwart! Als je fijnere kickers vindt dan de Adidas Triple Black UltraBOOST Cleat, dan krijg je van ons een prijs, maar de kans is wel héél klein.
adidas-ultra-boost-cleats-triple-black-2
Stijl, techniek en vakmanschap allemaal verenigd in een voetbalschoen. Met technologie uit loopschoenen ontwierp adidas werkelijk een pareltje van een voetbalschoen. Zelfs al trap je nog geen krop salade uit elkaar, dan nog wil je op deze parels doen alsof.
Eerder waren er al de witte en de zilveren variant, maar geef ons toch maar ‘old school’ zwart. Over deze schoen is grondig nagedachte en de primeknit zorgt voor ongeëvenaard comfort. Verder kan je ook nog rekenen op Sprintstuds, een razorframe voor zijdelingse stabiliteit en een verstevigde tip en hiel.
adidas-ultra-boost-cleats-triple-black-3
De releasedatum is nog niet bekend, maar ergens in februari worden ze verwacht. Net op tijd om je team kampioen mee te maken!

You May Also Like

De russen zijn terug via Berlijn!

Op doktersadvies kwam ik bij Wostok terecht. Zijn diagnose was een teveel aan alcohol ...

Water met wat extra power: Black Insomnia Black Hydro

Iedereen weet dat je sloten water moet drinken voor je gezondheid. Ondertekende drinkt het ...

Ga eens op expeditie naar Antartica!

Van het avontuurlijke type, maar ook geen zin om in je eentje alles te ...

Hosting door Fraai