Triple Black ultraBOOST cleat: de vetste adidas voetbalschoen!

De coolste voetbalschoenen die er momenteel te verkrijgen zijn? Die zijn volledig zwart! Als je fijnere kickers vindt dan de Adidas Triple Black UltraBOOST Cleat, dan krijg je van ons een prijs, maar de kans is wel héél klein.
adidas-ultra-boost-cleats-triple-black-2
Stijl, techniek en vakmanschap allemaal verenigd in een voetbalschoen. Met technologie uit loopschoenen ontwierp adidas werkelijk een pareltje van een voetbalschoen. Zelfs al trap je nog geen krop salade uit elkaar, dan nog wil je op deze parels doen alsof.
Eerder waren er al de witte en de zilveren variant, maar geef ons toch maar ‘old school’ zwart. Over deze schoen is grondig nagedachte en de primeknit zorgt voor ongeëvenaard comfort. Verder kan je ook nog rekenen op Sprintstuds, een razorframe voor zijdelingse stabiliteit en een verstevigde tip en hiel.
adidas-ultra-boost-cleats-triple-black-3
De releasedatum is nog niet bekend, maar ergens in februari worden ze verwacht. Net op tijd om je team kampioen mee te maken!

You May Also Like

Vier handen, één menu: Taycan Tasting!

Culinaire trends, je kunt ze niet bijhouden. Eén van de upcoming trends is zonder ...

Whatmatters gaat voor World of Whisky

De ideale whisky wereld Eerlijk, het is toch al geweten: We zijn gin drinkers ...

Hosting door Fraai