Triple Black ultraBOOST cleat: de vetste adidas voetbalschoen!

De coolste voetbalschoenen die er momenteel te verkrijgen zijn? Die zijn volledig zwart! Als je fijnere kickers vindt dan de Adidas Triple Black UltraBOOST Cleat, dan krijg je van ons een prijs, maar de kans is wel héél klein.
adidas-ultra-boost-cleats-triple-black-2
Stijl, techniek en vakmanschap allemaal verenigd in een voetbalschoen. Met technologie uit loopschoenen ontwierp adidas werkelijk een pareltje van een voetbalschoen. Zelfs al trap je nog geen krop salade uit elkaar, dan nog wil je op deze parels doen alsof.
Eerder waren er al de witte en de zilveren variant, maar geef ons toch maar ‘old school’ zwart. Over deze schoen is grondig nagedachte en de primeknit zorgt voor ongeëvenaard comfort. Verder kan je ook nog rekenen op Sprintstuds, een razorframe voor zijdelingse stabiliteit en een verstevigde tip en hiel.
adidas-ultra-boost-cleats-triple-black-3
De releasedatum is nog niet bekend, maar ergens in februari worden ze verwacht. Net op tijd om je team kampioen mee te maken!

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Een appeltje voor de dorst

Bij whatmatters streven we naar een gezonde levensstijl, wat ons niet altijd lukt, de ...

3 keer een fantastische fitcation!

Niet het type dat lui in de strandstoel wil hangen op vakantie? Dan is ...

Drink het echte 'Game of Thrones' bier!

Televisie, ik kijk het amper, altijd maar lezen en stukjes schrijven weet je wel. ...