Tafeltennis in stijl!

Vroeger hadden we Saive, maar toen die er mee kapte verdween tafeltennis helemaal uit de belangstelling, tot de legendarische “poef” van Florian Van Acker deze zomer in Rio!
bg2

Stijlvolle tafels

Nu kennen we allemaal wel die groene of blauwe tafels waarop je aan de slag kan, maar bij Polite Table Tennis Co. fabriceren ze wel andere pareltjes. Momenteel hebben de boys uit Los Angeles 2 handgemaakte tafels in de aanbieding die zelfs in de woonkamer niet misstaan, al lijken vooral bedrijven potentiële klanten. Ideaal om tijdens de lunchpauze mee aan de slag te gaan en die collega af te drogen. 
polite-table6
Het eerste model bestaat uit ruw hout en staal, terwijl het 2de volledig is gefabriceerd van 100 jaar oude eik. Bijzonder! Beide worden dus met de handjes in China gemaakt. 
Deze tafels zijn bovendien ook nog eens personaliseerbaar, moest je er een foto op willen en dergelijke, dan kan dat ook.

New custom table. #playpolite

Een foto die is geplaatst door Polite Table Tennis Co. (@politetabletennis) op


Op de website van de rekels vonden we niet onmiddellijk prijzen terug van de tafels, maar de prijzen van de accessoires zijn alvast pittig. Hou er dus rekening mee dat je serieus wat roebeltjes zal moeten neertellen voor deze tafels!
 

You May Also Like

Whatmatters On Tour: Met nieuwe Jeep Cherokee naar Monaco

Leven als God in Frankr….euh Monaco! Gewichtsverlies van 90 kilogram en een neuscorrectie. Dat ...

Oep a bakkes!

Ooit kwam een soortgelijke quote in Antwerpen uit de mond van een wereldberoemde (lees Antwerpen) ...

Het ochtendritueel van een succesvolle ondernemer

Het belang van een goed ochtendritueel… Wordt door de meeste mensen onderschat. Een goede ...

Hosting door Fraai