Stijlvol sporten met de spullen van The Modest Vintage Player

De tijd dat wij trainden als beesten die is nu wel voorgoed voorbij, het gestel laat het niet meer toe. Recreatief willen we ons nog wel eens aan een balletje trappen of een eindje lopen wagen, maar daar stopt het ook. Ben je ook meer van het “ik wil best wel kijken, maar het persé beoefenen hoeft niet type”, dan zijn de spullen van THE MODEST VINTAGE PLAYER misschien ook wel wat voor jou!
14231787_1763707580561809_5774485158649777667_o

Retro

Hier vind je namelijk sportmateriaal dat eigenlijk te mooi is om te gebruiken. Een fantastisch retrodesign staat centraal en geeft alle materiaal een heel eigen look. Van een schitterende lederen bokszak, over een schitterend baseball handschoen tot een lederen voetbal met veters waar opa zaliger nog mee gevoetbald heeft, The Modern Vintage Player heeft het.
Alle spullen zijn met de hand gemaakt en tot in het kleinste detail uitgewerkt. Alle spullen zijn perfect bruikbaar, maar eigenlijk gewoon te mooi om vuil te maken. Wij zien ze liever als decoratie in ons interieur of als item om mee uit te pakken bij de vrienden.
12716386_1679525172313384_4857933488224255862_o
Te weten dat de hele collectie van Josh uit Nieuw-Zeeland is begonnen met een vintage beach ball palet omdat zijn racket steeds stuk ging. Toen hij besloot dat het beter, mooier en stijlvoller kon was The Modest Vintage Player geboren.
Onze 3 favoriete items op een rij


Deze spulletjes zijn online te verkrijgen en een selectie ook bij Luxury For Men!
FacebookInstagram

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Puma x Bobbito: 50 jaar suède eer je zo!

Londen was even the place to be!  Aan uitnodigingen geen gebrek op onze redactie ...

Whatmatters Citytrip-tip: Maison Moët in Utrecht

Het hoeven niet altijd exotische bestemmingen te zijn! Om in een echt champagnehuis te overnachten ...

Luxury For Men en Iordanov vodka: het perfecte stel

Soort zoekt soort Wat er gebeurt als 2 topmerken gaan samenwerken? Dan ontstaat er ...