SPOILER! Zijn dit al drie verleidsters uit Temptation Island?

We zitten weer op het puntje van onze stoel. Na een meer dan geslaagde comeback vorig jaar is er ook dit jaar opnieuw een nieuwe reeks van Temptation Island op Vijf! Of er ook dit jaar gegluurd, geschuurd, belogen en bedrogen zal worden is niet echt een vraag van ‘Zal het gebeuren?’ maar eerder van ‘Wanneer gaat het gebeuren?’.  Wetende welke impact het programma heeft op je verdere leven vroegen we eerder al eens aan verleidster Jill of ze opnieuw in het verhaal zou willen stappen…het antwoord op deze vraag kan je alvast HIER nog eens teruglezen.

Maar we blijven net als Jill, die er niet teveel meer aan wil herinnerd worden, niet hangen in de reeks van vorig jaar en we gaan alvast al eens een kijkje nemen naar de reeks die er zit aan te komen. De koppels werden al voorgesteld en jawel, u raadt het nooit. Het wordt voor drie van de vier koppels een laatste test daar er al wat ontrouw is geweest in de loop van hun relatie. Eén ding kan je alvast Vijf! nageven, qua typecasting leveren ze sterk werk. Gezocht en gevonden…ideaal kanonnenvoer!

Bron: RTL5
Bron: RTL5

Dan naar de vrijgezellen mannen…de opgepompte testosteron-beren van mannen zijn afgelopen maandag voorgesteld. Afgetrainde kerels die op eerste zicht meer inhoud hebben in hun biceps dan in hun hoofd. Of ze ook gecast werden voor programma’s als ‘Spuiten en Slikken’ is niet geweten maar een dopingplasje na een sportwedstrijd lijkt op een positief resultaat af te stevenen. Vooroordelen natuurlijk…wie weet kunnen ze ons met hun intellect nog wel verrassen…(we onderdrukken een sarcastisch lachje nvdr)

Bron: VIJF!
Bron: VIJF!

De vrouwen zijn nog niet gekend…hoewel…beetje navraag in ons groot netwerk aan vrouwelijk schoon en bekend Vlaanderen leverde ons alvast twee namen op die met quasi zekerheid zouden meedoen aan de nieuwe reeks. Let wel…zouden…Natasja Burgers Temprano en Lynn Lybaert. Natasja, een model dat woont op Ibiza en daar onder andere werkt als host en danseres in Ushuaïa is binnen onze bronnen alvast met 100% zekerheid bevestigd.
https://www.instagram.com/p/BO6_HaCAxuU/?taken-by=tassiejs&hl=nl
En wat verder kijken dan onze neus lang is doet ons vermoeden dat ook Lynn Lybaert één van de verleidsters is. Voor sommige geen onbekende want zij deed ook al mee aan ‘Hot Summer’, een programma dat liep op de Nederlandse TV en waarin zeven single vogels een week lang in een vakantievilla in het zonovergoten Portugal zaten met als bedoeling samen wat spannende opdrachten af te werken.
https://www.instagram.com/p/BMxNv-hj87y/?taken-by=lynnfrombelgium&hl=nl
En omdat na twee gewoon ook drie komt, hebben we nog een derde…Pommeline Tillière, een tattoo-artieste uit Wetteren. Meer nog, binnen onze ‘Circle of Trust’ wordt al gelekt dat zij haar zinnen zou gezet hebben op Merijn…is hij de eerste die barst?
https://www.instagram.com/p/BPLYMyWBaoI/?taken-by=pommelinetilliere&hl=nl
Voilà…we zijn eens benieuwd of ons netwerk zijn werk goed heeft gedaan. Hoeveel van de drie zullen effectief te zien zijn? Wij zijn alvast even benieuwd naar het resultaat dan naar de eerste man die zich volledig overgeeft aan de verleidingskrachten van één van deze drie dames…’Let the games begin!’
 
 

You May Also Like

Makers van ‘The Simpsons’ moeten te stereotiepe ‘Apu’ schrappen

What’s next? ‘The Simpsons’…als rekels geboren in de jaren ’80 zijn we ermee groot ...

Vlogger filmt zieke homeparty ten huize Dan Bilzerian (Video)

Partycrashen op zijn best… Als er één man ter wereld weet hoe hij een ...

Hosting door Fraai