Speeddaten in een bed!

Speeddating? Nooit nodig gehad, ik regelde mijn dates zelf, maar dat wil niet zeggen dat het geen nuttig fenomeen kan zijn. SmartVibes is al een tijdje een bekende speler als het op speeddating op aankomt en nu pakken ze wel uit met iets heel bijzonders: speeddating in een bed.
sleeplifebanner

Speeddaten in bed

In het kader van Valentijn – ja heren, dat zit er weer aan te komen – werken ze samen met Sleeplife. Deze marktleider in slaapcomfort stelt namelijk de bedden in de showrooms ter beschikking van SmartVibes. Zo moet je ze op zijn minst al niet meer in de nest lullen denken we dan maar. Weeral heel wat moeite uitgespaard.
Niet minder dan 200 singles proberen in niet meer dan 7 minuten een potentiële partner te strikken en dat allemaal op de vooravond van Valentijn. Een aantal nieuwe koppels zou in elk geval een geweldig resultaat zijn voor de organisatoren.
Er zijn blijkbaar nog enkele plaatsjes beschikbaar. Dus duik die nest in op 13 februari en wie weet kan je dat met een gloednieuw lief nog wel eens overdoen een dag later op Valentijn zelf. Je moet wel snel zijn want de plaatsen zijn ondertussen al redelijk beperkt. Kijken waar er nog plaats is en je aanmelden kan alvast hier! Alvast veel succes en stuur ons een kaartje, Snap, berichtje moest het een succes zijn!

You May Also Like

Wij zeggen 'JA' tegen gluten!

Vegan, glutenvrij,… het zijn termen die ons de laatste tijd maar al teveel rond ...

Zo verhoog je je libido!

Last van een laag libido, of erger nog: je vriendin/vrouw? Een bijslaapje nemen is ...

10 quick wins naar succes

Snel successen boeken wie wil dat nu niet? Nu is succes sowieso relatief en ...

Hosting door Fraai