Reebok Nano 7 voor de CrossFitter

Door het sneakerbos de bomen nog zien is niet evident. Elke week komen er zoveel nieuwe uit, dat je alleen daar al een volledig magazine over zou kunnen volpennen. Alleen die magazines zijn er al, dus pik ik enkel degenen eruit die ik zelf leuk vind. Wat een luxe! En deze keer is het niet echt een sneaker, maar eentje waar je effectief mee aan de slag kan. 
reeboknano7-_9_129-95eureur
 

Specifiek voor CrossFitt

Recent lanceerde Reebok de nieuwe CrossFitt Nano 7  trainingsschoen. Het gaat hier dus niet om een sneaker om mee te pronken, maar eentje waar je effectief zweet in gaat laten. Reebok is sowieso al een toonaangevend merk in CrossFitt en dat onderstrepen ze nog maar eens met deze schoen.

 
 
De Nanoweave technologie zorgt ervoor dat de schoen comfortabel zit en ademt, terwijl de powerlaunch toebox en de versterkte hielen voor kracht en stabiliteit zorgen. Met de kleurschakering waar je zwart, groen en rood in terugvind val je gegarandeerd op, zelfs zonder topprestaties!
De Reebok Nano 7 wordt nog in januari gelanceerd en is een must have voor alle CrossFit-fanaten onder onze lezers. Te verkrijgen bij je specialist of op Reebok.com voor € 129,95. 
reeboknano7-_6_129-95eureur

You May Also Like

Daarom is je broer jouw beste maat!

Toegegeven, heb je een broer, dan kan je hem meer dan waarschijnlijk dikwijls soms ...

Gin van bij de apotheek

Of gin heilzaam is voor het lichaam, eerlijk daar hebben we onze twijfels over ...

De New Balance 990v5: een icoon

Ben je toe aan een nieuwe sneaker? Dan zit je met New Balance altijd ...

Hosting door Fraai