Pure luxe voor je oren

Een streepje muziek op tijd en stond kan nooit geen kwaad. Vaak is het op onze redactie zo rumoerig met al dat binnen- & buitengeloop van bv’s en vrouwelijk schoon, dat een hoofdtelefoon wel aangewezen is en ook dan gaan we alleen voor het beste.

De absolute top

Het Britse Bowers & Wilkins brengt al tientallen jaren pareltjes op de markt en dan spreken we niet enkel van hoofdtelefoons. Vorig jaar mogen deze rekels dan wel zijn overgenomen door EVA Automation dat doet tot op de dag van vandaag niets af aan de kwaliteit en uitstraling van hun hoofdtelefoons: die zijn top!
6_P9_slide_1
Hun laatste, de P9 Signature is ook weer zo een juweeltje. De klankweergave is top en ook op de kwaliteit is geen toegift gedaan. De oorschelpen staan bij dit model los van de oorband om elke geluidsvervorming te voorkomen en de drivers werden aan de binnenkant van de doppen in een hoek opgesteld, wat voor een open stereogeluid zorgt. Kortom, er is over nagedacht.
P9-Signature-carrying-case
Het design is al helemaal om duimen en vingers bij af te likken en oogt een beetje retro, met Italiaans leer en je krijgt er nog een Alcantara draagzakje bij ook. Nu, misschien mag dat ook wel bij een hoofdtelefoon van € 899, maar daarvoor heb je wel het beste op de markt.
6_P9_slide_3
Als je luxe op & in je oren wel moet je niet twijfelen: deze hoofdtelefoon moet je hebben!
Bestellen doe je online!
Facebook – YouTube

You May Also Like

Xbox Game Pass: Netflix voor je console!

Heb je graag meer dan 100 spelletjes ter beschikking zonder deze effectief aangekocht te ...

R2-D2: May the coffee be with you!

Loop je stiekem wel eens door je living in een pakje van Star Wars? ...

Hosting door Fraai