Padel…Tennis en Squash in een nieuw jasje!

Sport…we geven het toe, onze redactie is niet zo goed bezig het laatste jaar. Gezien onze vele projecten werkt de ene op dit moment ongeveer 90 en de andere zelfs 110 uur per week. Ok, we plukken er de vruchten van en we werden zelfs een opener in een artikel van het zeer respectabele magazine Trends. Waar er geen vruchten geplukt worden, is de status van onze conditie. Af en toe wordt er door de ene nog een balletje getrapt maar verder dan een invalbeurt van 20 minuten komen we niet…te weinig getraind…soit, we willen er iets aan doen en hebben een waanzinnig leuk alternatief gevonden…PADEL!

Het concept is simpel: zet twee (single) of vier (dubbel) spelers in een glazen kooi, hang een net in het midden en laat ze spelen. De bal moet net als bij tennis over het net worden gespeeld waarbij de bal een keer de grond mag raken en één van de omliggende wanden. Het uiteindelijke doel…lange rally’s, meer plezier en een betere conditie voor iedereen.

Wij leerden deze sport kennen in Marbella…tussen braspartijen op Ocean Club en Sisu Boutique door. Maar deze sport is vooral razend populair in Zuid- en Midden-Amerika. In België en Nederland is het nog niet gekend. Wij vonden alvast één club in Amsterdam, de stad waar wij naast Antwerpen wel eens verblijven. Hopelijk kunnen wij binnenkort ook iets dichter bij het thuisfront deze fantastische sport gaan beoefenen. Who’s in?

You May Also Like

Dit is zowat het vetste huis in Londen

Ondergetekende is op zoek naar een nieuwe woonst en elke vorm van inspiratie is ...

Influencer Yannick Somers is living the good life!

Het is dat we ons lijf niet mee hebben, of we hadden misschien ook ...

3 coole zwembaden om bij weg te dromen

Nu de ijspegels weer aan de neuzen hangen en de barre koude voor de ...

Hosting door Fraai