Op pad met je eigen mini-trailer

Wil je eens op een ‘avontuurlijke’ manier op reis, maar krijg je koude poten in een tent, vind je een traditionele caravan/mobilhome maar niets en is een hotel niet spannend genoeg? Misschien is de Timberleaf Trailer wel wat voor jou?

Alle luxe voorhanden

_dsc4263
Dit Amerikaanse bedrijf maakt kleine trailers om duimen en vingers bij af te likken. Bekijks zal je hebben, daar kan je zeker van zijn! Bovendien bieden deze handgemaakte caravans best wat comfort, terwijl je toch met een puike vintage look rondrijdt.


Hoewel de trainers ontzettend compact zijn kan je er comfortabel met 2 in slapen. Of ook vogelen lukt hebben we nog niet kunnen achterhalen, maar het moet wel lukken denken we. Lukt het niet dan kan je je troosten met de 4 USB-oplaadpunten. Zo valt op zijn minst je smartphone niet zonder stroom.
14591712_1594771014151927_6051996627698384783_n
De Timberleaf Trailer dient niet enkel om te slapen, achteraan zit er zelfs een keukentje ingebouwd. Ok je zal moeten buiten eten, maar was dat niet sowieso de bedoeling? Door een puike isolatie kan je er in elk klimaat mee op pad. Voor 16.000 dollar heb je de standaardversie, maar als je begint te personaliseren gaat de teller lopen.
timberleaf-teardrop-camper-trailer-9
Meer informatie en bestellen kan op de site. Puike beelden kan je vinden op Facebook en Instagram. Stuur ons alvast wat foto’s door van je gepersonaliseerde Timberleaf en vakantie. Bedankt en veel pret!
 

You May Also Like

Sociale media op zijn puurst…Vero, de nieuwe app die Instagram moet doen vergeten

Instagram…800 miljoen actieve gebruikers en in handen van Facebook. Met dit in het achterhoofd ...

PJ GIN in 4 smaken

Sommige ondernemers starten een online mannen magazine met babes, andere brengen een eigen gin ...

Je dagelijkse KOFFIES(C)HOT!

Hoe kan je de (werk)week beter beginnen dan met een vers shotje koffie. Of ...

Hosting door Fraai