Nooit geen weessokken meer!

Eén van de grootste mysteries ter wereld? Het verdwijnen van sokken in de wasmachine/droogkast en het blijven zitten met ‘weessokken’! Waar ze blijven, geen idee, maar de sokken zijn weg.

Geniaal in zijn eenvoud

14925562_735362283283739_6175215562727527297_n
Het Amsterdamse QNOOP heeft besloten daar wat aan te doen. Ze pakken uit met stijlvolle, ecologische en duurzame sokken die beschikken over een knoop en een knoopsgat of beter een lusje, zodat je de sokken aan elkaar kan bevestigen en het probleem van verdwenen sokken voor eens en voor altijd is opgelost. Geniaal in zijn eenvoud!
Elk paar is voor 100% van organisch katoen, heeft een knoop die biologisch afbreekbaar is en komt in een mooie geschenkverpakking. De sokken zelf worden gemaakt in Portugal, terwijl het design afkomstig is uit de kokers van de Nederlanders achter Qnoop.
 

The only pair that stays a couple.

 
Vanaf 3 paar worden de sokken gratis geleverd. Eén paartje haal je al in huis vanaf 15 euro, terwijl je voor 2 paar nog maar 12,5 euro neertelt. Geen geld voor de garantie dat je ze ook alle 2 uit je wasmachine haalt! Uiteraard zijn de meer verfijnde sokken wat duurder.


Bestellen doe je ze online.
Leuk om weten is dat Dirk Vis, het brein achter Qnoop, zijn job had opgezegd zonder echt te weten wat te gaan doen en dan met deze vondst op de proppen is genomen. Dat is wat we bij Whatmatters ondernemen noemen. Sterk!
14311211_709923829160918_7104566786475135044_o
FacebookInstagram

You May Also Like

C.P. Company: innoverend en met Italiaanse pit

Ik geeft het toe, ik ben een lezer. Een merk dat zijn geschiedenis omschrijft ...

Kleding met een dosis je-m'ne-foutisme

Bij Whatmatters zijn we meestal goedgehumeurd (de redactie weet wel beter, nvdr.), dat zit ...

De schoenen van Christoff!

Bij Whatmatters, en dan moet ik eerlijk gezegd vooral naar mezelf kijken, houden we ...

Hosting door Fraai