Model en MUA Stefanie Boons gaat ervoor!

Wat anderen daarvan vinden? Die vraag stellen we ons wel eens op de redactie. Terwijl de ene dan iets terughoudender is, zal de andere gewoon rechtdoor vlammen, al dan niet tegen de muur…liefst erdoor zelfs. En misschien moeten we dat gewoon meer doen…de violen gelijk stemmen, ons smijten en niet teveel omkijken. Zo ook Stefanie Boons, een MUA en model. MUA? Yup, Make Up Artist…met andere woorden, een beetje de twee werelden gecombineerd. Er zelf niet slecht uitzien en modelopdrachten aanvaarden en tegelijk de nodige contacten leggen om ook als MUA aan de slag te kunnen. Slimme meid! Tijd om ze eens aan onze vragen te onderwerpen! Een portret…

16129743_237396356671756_1857353589_o


Hoi Stefanie, met wie hebben we vandaag de eer?
Hallo, ik ben Stefanie Boons, wonende in Hasselt, een medische secretariaat medewerkster en werkende in de praktijk als medische pedicure/schoonheidsspecialiste. Mijn hobby’s zijn modellenwerk en MUA (make up artiest).

Wij kennen je vooral als model en MUA, hoe lang ben je daar al mee bezig?
Ik heb al heel wat fotoshoots achter de rug, puur als hobby. Het is dan ook altijd leuk om MUA-opdrachten te doen. Via mijn modellenwerk kom ik veel in contact met andere modellen en fotografen en bijgevolg krijg ik zo ook veel MUA-opdrachten of eventueel andere leuke opdrachten, zoals opdrachten als hostess.

16144871_237395650005160_1057994204_n

Zowel in the picture als daarbuiten dus…waarom ben je er ooit mee begonnen?
Vroeger, als kind, was ik echt een bewonderaar van Britney Spears en Shakira. Hun mooie blonde haren, mooie blik en sterke persoonlijkheid spraken me enorm aan. Zelf wilde ik ook zo zijn. Met ouder worden miste ik iets, een leuke uitdaging…ik dacht een missverkiezing. Ondanks mijn plaats als eerste eredame bleek het toch niets voor mij te zijn. Dankzij die verkiezing ben ik wel begonnen met fotoshoots. De ene na andere fotograaf sprak me aan met als gevolg dat ik leuke fotoshoots mocht doen. Op een dag kreeg ik een vriendschapsverzoek van Patrick S. wonende op het Kasteel Van Hoen, kort bij mijn thuis. Dat was een zeer leuke tijd! Ik heb er enorm veel fotoshoots gedaan en zo kwam het dat ik op een gegeven moment gewoon elke dag aan het shooten was. Ik kreeg ook enorm veel MUA-opdrachten en groepshoots, met limousines, paarden, auto’s,… . Je kon het je allemaal niet bedenken!

Waarom kwamen ze tot bij u, denk je?
Ik ben van persoonlijkheid wel vrij sterk en zelfzeker, maar heb mezelf nooit gezien als een topmodel. Ten eerste ben ik net geen 1m70 (tenzij ik hakken draag, dan kom ik daar wel bovenuit 🙂 ). Ik vind mezelf goed zoals ik ben en heb nooit een hoge dunk gehad… integendeel. Vandaar misschien?

Een nuchter en bescheiden meisje…zit dit ook in je levensmotto?
Probeer de dingen te doen die je echt graag wil gedaan hebben in je leven, denk niet teveel na over wat andere mensen daarvan zullen vinden. Het is jouw leven en niemand anders zal het in jouw plaats doen!

Correct! Je bent ook wel actief op sociale media. Waarom moeten we je hierop volgen?
Uiteraard heeft ieder model, iedere fotograaf en iedere volger een ander doel of type waarmee hij of zij graag shoot en die hij of zij graag volgt. Dus zij die interesse hebben in mij, mogen mij volgen! 🙂

Hoe zit het in de liefde…is er daar iemand die u volgt?
Ik heb een relatie.

16144600_237396210005104_870429146_n

Mooi! En wat moet een man bezitten om het vuur in u aan te wakkeren?
Mijn type man moet echt man zijn. Liefst nog in werkkleren! Dat kostuum is mooi voor af en toe!

De loodgieters en elektriciens slaan een kleine vreugdekreet! Maar als je één tip mag meegeven met onze mannen, wat zou dat dan zijn?
Gewoon jezelf zijn. Vrouwen die interesse hebben zijn niet uit op perfectie.

Eindelijk! Er is hoop mannen…hoop! Hoewel we niet perfect zijn, kunnen we wel de perfectie proberen te benaderen. Waar nemen we je dan naartoe? Wat zijn jouw favoriete plekjes voor een hap?
Ik bezoek graag gezellige restaurantjes en dat hoeft niet altijd chique te zijn. Ik eet graag Italiaans met een rood glaasje wijn!

16129244_237396680005057_1722053505_o

Check! Een laatste vraagje dan…wat zijn jouw ambities nog?
Doen wat ik moet doen en daarbuiten gewoon zoveel mogelijk genieten, reizen en van de wereld zien. Verder hopen op een nog lange goede gezondheid en dan hebben we alles mee!

Uitgesproken ambities! In ieder geval heel veel succes met het genieten en te doen wat je moet doen! 

16144249_237396433338415_2036362239_n

 

You May Also Like

Op deze leeftijd heb jij de beste seks!

We hebben erg goed nieuws heren…toch voor iets meer dan 90% van onze lezers. ...

Deze zomer vliegen wij met de Flynano!

Zon- of wintermens? Geen twijfel mogelijk, doe mij de zon maar! En met dit ...

Halve liters bier, Lederhosen en diepe decolletés! Oktoberfest komt naar Antwerpen!

Zin in een feestje met veel bier, Lederhosen en knappe dames in speciaal gedecolleteerde ...

Hosting door Fraai