Met SOULWEAR de zetel in

Ok, we hebben het al eens eerder gehad over de RITUALS productenlijn voor mannen, maar eerlijk, ik associeer het merk toch nog altijd meer met geurkaarsen, crèmes en scrubs. Voor vrouwen dus! Maar hoe meer persberichten ik binnenkrijg, hoe meer het blijkt dat ik me schromelijk vergis…

Comfy de zetel in

Als we buitenkomen mag het al eens piekfijn zijn, maar binnen hebben we het liever cosy. Dan hoeft het helemaal niet opgekleed te zijn, maar eerder comfortabel. Dat hebben ze bij RITUALS goed begrepen. Met hun SOULWEAR collectie brengen ze een comfortabele lijn kleding op de markt, waarmee je relaxed en in stijl in de zetel kan hangen. Blijkbaar houden ze meer dan ik dacht rekening met mannen!
rituals_1100925-1100928_ozonnavylf-copy_eur35
Uit hun nieuwe collectie SS17 pikten wij alvast het Ozon Navy T-shirt en omdat het voor de zomer is de Milan Light Heater Grey short. Heb je liever een lange broek dan is Onko Pearl het perfecte alternatief. Nu nog een goed boek en een glaasje wijn erbij en het moeten al helden zijn die me uit mijn zetel halen.


Het t-shirt en de short tik je voor 35 roebeltjes op de kop, de lange jogging komt op 49 euro!
PS. Ook voor vrouwen is er een hele collectie, kwestie van je een beetje op elkaar af te stemmen onder het plaidje!
 

You May Also Like

6 webshops die je moet kennen

Shoppen? Dat doen we toch meer en meer online? Waar voor vrouwen de keuze ...

Whatmatters Real Estate: Villa Elon Musk ($4.500.000)

Een bescheiden prijskaartje in vergelijking met de buurt… We zullen ineens met de prijs ...

De Audi Q8 Sport Concept: luxueuze power!

Dat Audi bloedmooie auto’s in zijn gamma heeft dat was ons al langer duidelijk. ...

Hosting door Fraai