Meer dan aimabel…mooie Monique Sabel

Vrouwen die geïnteresseerd zijn in voetbal? Of nee, nog beter…knappe vrouwen die geïnteresseerd zijn in voetbal. Laat duidelijk zijn dat wij als echte mannen er gewoon van dromen. Maar voor je denkt dat knappe Monique voor onze eigenste gespierde (euh…) linkse benen naar het voetbal komt, (uw voltallige redactie is linksbenig nvdr)… niet dus. Ze heeft twee toppers in wording en wil er gewoon geen minuut van missen. Zo stonden we bij -3° naast een voetbalveld en konden we ons enkel opwarmen met het selecteren van haar mooie foto’s…

Peter Kasbergen

Wat wij altijd al wilden weten…wie is Monique Sabel?
Op de eerste plaats ben ik moeder van 2 kinderen. Daarnaast ben ik werkzaam op de salesafdeling binnen een groot internationaal concern en doe ik tevens nog modellenwerk. Ook wil ik niets missen van de voetbalwedstrijden van mijn kinderen, dus in het weekend ben ik altijd te vinden op het voetbalveld. Mijn karakter kan ik omschrijven als: ambitieus, doorzettingsvermogen, sterke wil, eigenwijs, maar ook zorgzaam en lief.
IMG_6972

Een zorgzame, knappe, vrouw die van voetbal houdt…maak ons wakker want dit moet een droom zijn! Maar om even terug te komen tot uw modellenwerk, hoelang ben je hier al mee bezig?
Naast mijn kantoorbaan doe ik al jarenlang modellenwerk, zowel in Nederland als België.

Hans Lachman2

Waarom ben je hiermee begonnen?
Mijn vaste kantoorbaan is mijn 1e prioriteit, maar daarnaast vind ik het modellenwerk een leuke hobby waar je tegelijkertijd ook nog eens geld mee verdient.

Roebels verdienen met dingen te doen die je leuk vindt…wij proberen dit ook…helaas meestal voor de bok zijn, soit, we amuseren ons. Maar wat zijn uw persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
Ik denk dat de combinatie van beauty en brains wel leuk is en daarnaast word ik vaak gevraagd vanwege mijn klassieke uitstraling, welke bij bepaalde merken past. Maar zo is iedereen uniek en heeft ieder zijn of haar kwaliteiten.

Hans Lachman1

Mooi zo! Heb je ook een favoriete quote?
Ik heb niet echt een favoriete quote, maar ik vind dat je in je leven moet doen wat je wil doen en alles eruit moet halen wat erin zit. Niet dat je later ergens spijt van krijgt.

16229796_1250432788345456_197635937_o

Helemaal mee eens! Je social media puilt dus niet uit met een resem aan inspirerende quotes. Je bent er wel actief op. Verkoop je eens…waarom moeten we je hierop volgen?
Er staan al een hoop foto’s op van het afgelopen jaar, waarin ik deelnam aan Mrs Universe Nederland. (Uiteindelijk 1st RU Mrs Europe geworden). Voor komend jaar staan er weer leuke dingen op de planning waar ik al druk mee bezig ben, maar nog niets over kan zeggen. Het is dus zeker de moeite waard om me te gaan volgen.

Moon8C

Ok, geen spoiler dus! Maar je hebt ons in ieder geval getriggerd! Wij blijven alvast volgen! Over naar de mannen dan. Wat moet een man doen om jou te verleiden of te behagen?
Zoals ik al eerder zei…iedereen is uniek en beschikt weer over verschillende goede karaktereigenschappen. Ik vind het zelf altijd belangrijk dat je trots en loyaal bent op en naar je partner. Tegenwoordig heeft iedereen het druk in het dagelijks leven, maar maak tijd vrij voor je partner. Persoonlijk vind ik het ook altijd een pluspunt als mannen attent zijn en initiatiefrijk.

IMG_6970

De deur openen aan het restaurant dat op initiatief van ons, mannen, geboekt en laten we zeggen ook ineens betaald is! We weten wat te doen! Maar voor we je mee uitvragen…waar ga je stappen, iets eten of drinken? Of beter gezegd, wat zijn jouw favoriete plekjes?
Ik ben geboren en nog altijd woonachtig in ’s-Hertogenbosch (Noord-Brabant). Wanneer ik uit eten ga of iets ga drinken is dat ook bijna altijd in ’s-Hertogenbosch of omgeving.

IMG_6971

Zondig je wel eens?
Mijn favoriete zonde? Nou, ik ben een enorme snoepkont!

Hans Lachman

Een snoeperke…een laatste vraagje dan…wat zijn jouw ambities naar de toekomst toe?
Ik vind de combinatie van mijn kantoorbaan met modellenwerk nog steeds erg leuk. Binnen mijn kantoorbaan ben ik ook nog steeds niet uitgeleerd en zal ik zeker binnen nu en 1 tot 2 jaar een stapje hogerop gaan. Wat betreft het modellenwerk, ik wil me nu wat meer gaan richten op het vertegenwoordigen van bepaalde merken, waarmee ik vast samenwerk of ga werken.

IMG_6973

En wij, wij blijven het volgen! Bedankt voor uw kostbare tijd en alvast heel veel succes in alles wat je verder onderneemt! Ook benieuwd en getriggerd naar die plannen waarvan zelfs wij nog niets mochten weten? Volg deze knappe deerne dan op Twitter en Instagram! Doen! 
16196882_1250434018345333_747889451_o
IMG_6974
 
Credits: Peter Kasbergen, Hans Lachman, Monique Zomer

You May Also Like

Zorgzaam mooi, synoniemen voor Teatske van der Werf

Multitasken…we hebben het ooit al eens gezegd…wij zijn er geen helden in. Laat ons ...

Knapperd Natasia Goemans scoort!

Hoewel er een link is tussen de ravissante Natasia en voetbal (komt straks aan ...

Hosting door Fraai