Marije Oosting Santa’s Next Sugarbabe

Eerder brachten we al een artikel over Sugardating en lieten we enkele sugarbabes aan het woord, maar nu organiseerde Sugardaters.nl, een website dat rijke vaak iets rijpere mannen in contact brengt met de jonge meisjes die wel eens in de watten gelegd willen worden een verkiezing: SANTA’S NEXT SUGARBABE.

€ 3.000 prijzengeld

Marije Oosting uit Zwitserland, maar van Nederlandse afkomst, kaapte deze titel weg, goed voor een som van € 3.000 De opdracht van de wedstrijd was simpel: vrouwelijke leden van sugardaters.nl werd gevraagd een foto in te sturen waarop zij laten zien hoe ze hun Sugar Santa, de kerst versie van een Sugardaddy, op een provocerende en verleidelijke manier (naaktheid was streng verboden) zouden verwelkomen. Daarnaast moesten zij kort uitleggen waarom zij zouden moeten winnen. Een fijn conceptje!
former-sugar-baby-on-what-its-like-to-date-for-money
Elke zondag van advent werden drie foto’s van de Sugarbabes Kerstkalender op de website www.sugardaters.nl gepubliceerd. De Sugar daddies/mama’s hadden dan de kans om op een van de drie meiden te stemmen. Ze hadden in totaal 5 stemmen om weg te geven aangezien de laatste week van het jaar zij de kans kregen om nog een extra stem te geven aan hun uiteindelijke favoriete Sugarbabe.

Waag je kans

Marije Oosting was de uiteindelijke winnares en kaapte het geld weg. Wat ze ermee gaat doen? Haar schulden aflossen, trouwens één van de reden waarom Marije met Sugardating begon. Door de wedstrijd kreeg ze natuurlijk best wat aandacht op het platform en heeft ze volgende week haar eerste sugardate!
idfsfds
De rijke stinkerds onder onze lezers kunnen dus altijd een poging wagen en zich aanmelden. Wij wensen ze alvast veel pret!

You May Also Like

Bewuster leven met knappe en veelzijdige Griet Vanhees

De redactie van Whatmatters heeft zijn visum verlengd en gaat de grens nog eens ...

Gekrulde Texaanse ex van Floyd Mayweather maakt onze maandag goed

En dinsdag, woensdag,… Laten we stellen gewoon heel de week… We hebben het over ...

Yasmine Boukkra l Doet ons smelten als melkchocolade…

We geven het toe, we ontbreken soms wat kleur op de pagina’s van Whatmatters. ...

Hosting door Fraai