Lexus onthult Sports Yacht concept

Nu maakt Lexus al een hele tijd best wel mooie wagens, het is niet voor niet een Japans luxemerk, maar nu werpen ze zich blijkbaar ook op jachten.
LEX06
Toyota, het moederbedrijf achter Lexus ontwikkelde blijkbaar al langer boten, maar directeur Akio Toyoda vond dat daar best nog een luxe-lijn naast kon. De designers gingen aan het werk en kwamen met de Lexus Sport Yacht.
Het bootje oogt futuristisch en sportief en heeft maar liefst 885 pk, waarmee je makkelijk 80 km/uur kan halen. Het vaartuig is 12,7 meter lang en door het gebruik van polymeer en koolstofvezel 1 ton lichter dan vergelijkbare jachten.


Of het jacht ook officieel in productie gaat is nog maar de vraag. Voorlopig zijn er geen plannen en is het eerder een showcase van Lexus om hun visie op stijl weer te geven en natuurlijk de kracht van hun motoren te onderstrepen.
Misschien veranderen ze nog van mening als de aanvragen binnenstromen …

You May Also Like

5 dingen die je nog snel in je tuin moet doen

Nee, geen angst, we gaan je geen gras laten maaien. Maar voor het goede ...

Hét ideale koffietafelboek! (nsfw)

Je hebt koffietafelboek én KOFFIETAFELBOEKEN. Voor de leken, mooi vormgegeven boeken die je kan ...

Waarom jij aan de Ginkgo Biloba moet

De ene zweert bij shakes, de andere bij bidden voor de heer, terwijl de ...

Hosting door Fraai