Lexus onthult Sports Yacht concept

Nu maakt Lexus al een hele tijd best wel mooie wagens, het is niet voor niet een Japans luxemerk, maar nu werpen ze zich blijkbaar ook op jachten.
LEX06
Toyota, het moederbedrijf achter Lexus ontwikkelde blijkbaar al langer boten, maar directeur Akio Toyoda vond dat daar best nog een luxe-lijn naast kon. De designers gingen aan het werk en kwamen met de Lexus Sport Yacht.
Het bootje oogt futuristisch en sportief en heeft maar liefst 885 pk, waarmee je makkelijk 80 km/uur kan halen. Het vaartuig is 12,7 meter lang en door het gebruik van polymeer en koolstofvezel 1 ton lichter dan vergelijkbare jachten.


Of het jacht ook officieel in productie gaat is nog maar de vraag. Voorlopig zijn er geen plannen en is het eerder een showcase van Lexus om hun visie op stijl weer te geven en natuurlijk de kracht van hun motoren te onderstrepen.
Misschien veranderen ze nog van mening als de aanvragen binnenstromen …

You May Also Like

Water uit een platte fles: Memo bottle!

Uw redacteur drinkt veel te weinig water. Of dat aan de ‘standaard’ rond plastic verpakking ...

4 gins van bij onze noorderburen!

Voor menig interview moeten we wel eens de grens over en in Amsterdam is ...

Hosting door Fraai