Lachen en dollen met dolle Ermelinda Skënderaj

Kerst en Nieuwjaar zijn voorbij, de meeste (op een paar kleine na) etentjes hebben we gehad en dan kunnen we niet anders dan in het nieuwe jaar 2017 stevig onze tanden te zetten. Te beginnen met werk, veel werk en persoonlijk, de kilootjes die zijn blijven plakken er terug af te werken. We zullen morgen alvast starten met de Meir 10 keer af te lopen tijdens de eerste solden. Qua hindernissenparcours kan dit zeker tellen! Wie ook volop aan het werk zijn, zijn alle hogeschool en universiteitsstudenten. ‘Den blok’ is volop bezig en we merken dat er maar weinig respons is op onze vragen aan parttime modellen/parttime studenten. En toch…loopt er af en toe gewoon eentje binnen en houden we een gezellig gesprek. Zo ook Ermelinda. Een knappe meid die we kunnen bestempelen als steeds vrolijk, altijd lachen en altijd into ‘gedol’…waar wie is zij? We stellen ze je graag aan u voor!

8-2
Wie is Ermelinda Skënderaj?
Wie ben ik? Hmm goeie vraag! Eerst en vooral ben ik een student, een mode student in Hogent. Daarnaast ben ik ook jobstudent, ik werk elk weekend in een klein restaurantje in Brugge. In mijn vrije tijd, doe ik aan sport (met school na mijn lessen) en af en toe ben ik model (amateuristisch). En als ik nog een beetje vrije tijd over heb, spendeer ik dat het liefst met uitslapen,  haha!

15193492_1279191472141329_5261314990637596941_n

Gelukkig ben je wakker…je naam doet vermoeden dat je geen Vlaamse roots hebt…
Ik ben van Albanese afkomst. In het jaar 2000 zijn mijn ouders en ik verhuisd naar België. Opgroeien als enige allochtoon in een school met alleen Belgen was nogal vreemd. Ik heb nooit echt het gevoel gehad dat ik ergens bij hoor. Altijd al een beetje een buitenstander geweest, hier ben ik een buitenlander en in Albanië ben ik een buitenlander (lacht). Ik heb ook een jongere broer (puber), die mij een klein beetje als een rolmodel ziet.  Ik geef hem tips en help hem beetje met meisjes.
15657950_1315323891861420_200015018_o

Owla, die tips willen wij ook! We komen er zeker nog op terug vandaag! Je liet al vallen dat je ook model stond in je vrije tijd. Hoe lang ben je hier al mee bezig?
Bwaa, model is al direct een groot woord. Ik doe dit gewoon in mijn vrije tijd als hobby. Nog maar ongeveer een jaar ofzo. Fashionista ben ik altijd al een beetje geweest! (lacht) Ik word zo blij van mooie kleren, schoenen en handtassen…en nu ik erover nadenk…zelfs nog meer dan van mannen! hahahahahah!

15696239_1315324058528070_1393075953_o

Ja mannen…
Elk vrouw is dat wel een beetje.. toch? En zeker als mode student!! Als kind was ik dat zeker niet…toen was ik meer een tomboy. Kei veel ravotten, in bomen klimmen en mij vuil maken. Maar na mijn puberteit veranderden er wel een paar dingen. Het enige waar ik nu in klim zijn mijn…

High Heels?
Hahaha! Bergschoenen?

ermelinda-322

Alles dan! Maar hoe is het dan allemaal begonnen?
Een beetje via via eigenlijk. Iemand kende een fotograaf die foto’s met mij wou maken en sindsdien vragen er wel een paar fotografen meer om foto’s te maken.

Waarom komen ze bij u denk je? Wat onderscheidt u van anderen?
Hmm moeilijke vraag…natuurlijk, het eerste wat in het oog springt is misschien mijn uiterlijk? Maar ja, er zijn zoveel mooie vrouwen op de wereld! Elke vrouw heeft wel iets wat haar speciaal maakt. Ik zie het niet echt direct bij mijzelf qua uiterlijk omdat ik mezelf anders zie.

14068056_1186267491433728_63361237074545145_n

Zo bescheiden zeg…en als we het uiterlijk laten varen en we kijken naar het innerlijk?
Qua karakter en persoonlijkheid weet ik wel wat meer! (nadat veel vrienden mij dit hebben gezegd) Ik ben brutaal eerlijk en ik val direct met de deur in huis! (lacht) Ik ben ook zeer gepassioneerd. Zowel in de dingen die ik doe als in mijn relaties. Ook al ben ik zeer speels,  ik wil wel graag serieus genomen worden. Ik ben een persoon waar je jouw leven aan kunt toevertrouwen. ‘I got your back, no matter what’ maar dan moet je ook die van mij hebben. Waar het op neer komt is, ik ben een beetje van het een en van het ander, een volwassen meisje dat nog klein beetje kind is…diep vanbinnen! (lacht)
10649697_958781034182376_5934320928562093925_n

Je toverde al een aantal quotes over je lippen. Wat is op u de meest toepasselijke?
‘Sassy since birth’…Be sassy, classy and a little bad assy (lacht) en ‘Whatever you are, be a good one’…wat je ook doet, doe het goed!

pastedGraphic.png

Wij hebben je voor het eerst opgemerkt via social media. Waarom moeten we je hierop volgen?
Omdat ik soms wel eens interessante foto’s kan posten! (lacht). Niet dat ik er zo mee bezig ben, maar als je me toch wilt volgen vind je mij op instagram: l_ermelinda_l en snapchat: ermelindapinda. Vraag niet waarom pinda?

Niet waarom pinda?
Man man man, dat is een lang verhaal….omdat het rijmt!

15681844_1315323985194744_1725732578_o

Over mannen gesproken…heb je een vriend?
Ik heb geen vriend ben al een tijdje single.

En hoe ben je dan te verleiden?
OMG wat een interessante vraag, haha! Mij zeker niet via sociale media aanspreken! Ik heb daar echt een afkeer van. Als iemand al gewoon een “hey x” stuurt is dat al gedaan voor mij. Ik wil iemand gewoon live ontmoeten ergens in een café of restaurant of in een club, niet online!

13140698_1115056485221496_1070283571_n

Straks lijsten we je favoriete plaatsen op, zodat onze mannen weten waar ze je kunnen vinden maar ga eerst maar even door…wat werkt er wel?
Ik hou van humor! Dat is zeer belangrijk…én een man die kookt voor mij! Dan kook je een weg naar mij hart haha!

Laat de Jeroen Meeus in jullie naar boven komen heren…nog iets?
De meeste willen dit niet toegeven maar iedereen (en ik ook) kijkt wel een beetje naar het uiterlijk. Je kunt niet direct op iemands persoonlijkheid verliefd worden. Maar toch is dat moeilijk, mij verleiden. Ik word niet verliefd, of toch niet snel. Ik word mannen nogal rap beu. Ik zou iemand nodig moeten hebben die weet hoe je mij moet aanpakken en mij niet het gevoel geeft dat ik weer single wil zijn omdat hij mij verveelt. Aiai, nu ik mezelf hoor praten…wat ben ik toch een ingewikkelde en een gecompliceerde vrouw… zoals de meeste dus…haha!
ermelinda-3-014
 

Dan vraag ik mij echt af welke tips je aan je jonger broertje geeft. Die jongen zal denken dat het beklimmen van een vrouw lastiger wordt dan het beklimmen van de Mount Everest…om het in klimtermen te houden…
Het is belangrijk te weten dat je een vrouw altijd goed moet behandelen! Maakt niet uit of ze feministisch ingesteld is…een vrouw vindt het altijd leuk als je de deur opent voor haar,… enzovoort. En zeker ik! Toon een vrouw waarom jij haar verdient! Of ook gewoon in het dagelijks leven uit beleefdheid, dan gaat ze u ook al meer respecteren. Open de deur en maak je onweerstaanbaar!

img_3985

Deuren vliegen open! Maar zoals daarnet al beloofd…waar gaan de deuren open? Waar kunnen we je wel vinden als we je niet mogen aanspreken op social media?
Ik ga eigenlijk het liefst naar Antwerpen en Brussel. En zeker met Kerst. Een beetje verdwalen in kleine, gezellige straatjes. Daags ben ik in Gent te vinden. Ik heb niet echt een vaste plaats. Ik ga wel vaak naar La Gare in Antwerpen. Wijnbar ‘Ano’ in Gent vind ik ook gezellig. Maar rond deze periode van het jaar (de blok) zal ik niet direct met mijn gedachten aan feesten denken. ;-(

13978026_1181599948567149_1718696056_o

Oei ja…we nemen al veel van je tijd af vandaag. Misschien tijd om je inderdaad terug gerust te laten en je verder te laten studeren. Misschien nog een laatste vraagje…wat zijn uw ambities?
Afstuderen!!!! Ik wil super graag mijn diploma hebben, maar natuurlijk ben niks met een diploma als ik geen werk kan vinden! Ik wil gewoon een leuke job hebben, liefde vinden en gelukkig zijn! En heel misschien ook dat ik al mijn zotste dromen kan laten doen uitkomen! haha!  That’s all I want baby 😉

15696590_1315324355194707_1909623128_o

‘Go get it schat!’ Heel veel succes en laat de dromen, de zotste eerst, maar uitkomen! Ook benieuwd naar meer Ermelinda? Volg deze altijd lachende knapperd op Instagram of Snapchat! 

12243788_1015520568508422_1226438606_n

Credits By: Ermelina Skënderaj & Photography KN

You May Also Like

Anders en exclusief reizen…vier Kerst in Groenland!

Vergeet kerstshoppen in Londen, de overvolle kerstmarkten in Duitsland, met de kerstmuts in bikini ...

Weet jij en je lief nooit welke film te kiezen? Hier is de oplossing!

Je kent het allemaal. Slecht weer, geen zin om nog de beentjes te strekken en ...

It's not coming home! Drie Belgen lachen Engelsen uit met heerlijke parodie! (Video)

En nu maar hopen dat we vanavond de derde plaats pakken! Toegegeven, de teleurstelling ...

Hosting door Fraai