Laat je flesje bier spuiten als champagne!

Nu laten we op de Whatmatters redactie geregeld wel eens een kurkje knallen, er is altijd wel een reden om te vieren. Alleen … met bier is dat net een tikkeltje moeilijker. Nu is er gelukkig de CAPBOOM waar je ongeveer hetzelfde effect kunt bereiken.
15723461_1888085131426108_712917243228869123_o

100 km/uur

Met de bieropener van Capboom kan je immers de kroonkurk van je flesje bier met een snelheid van maar liefst 100 km/uur lanceren. Goed voor een meter of 8. Geloof ons maar die kroonkurk wil je niet in je oog krijgen! Nu hangt de afstand dat het project overbrugt wel af van de kracht die je gebruikt, dus het kan ook minder.

De Capboom zorgt ook voor dezelfde aangename plop als bij het ontkurken van een champagnefles. Het gaat hier om een Kickstarter project dat momenteel nog niet in productie is. Maar voor 8,5 euro per opener zou het ons verbazen als de kerels niet voldoende fondsen zouden kunnen verzamelen voor dit leuke gadget. Hier kan je alvast alle info vinden en ook op Facebook vind je heel wat bijkomende beelden!

You May Also Like

Knallend de zomer tegemoet

Bon, nu de regen al dagenlang plenst en de lucht grijs en grauw is, ...

Vans komt met sneaker voor echte Harry Potter-fans

Een partijtje zwerkbal op Vans? We moeten eerlijk bekennen, we worden niet wild van ...

Hosting door Fraai