Laat je flesje bier spuiten als champagne!

Nu laten we op de Whatmatters redactie geregeld wel eens een kurkje knallen, er is altijd wel een reden om te vieren. Alleen … met bier is dat net een tikkeltje moeilijker. Nu is er gelukkig de CAPBOOM waar je ongeveer hetzelfde effect kunt bereiken.
15723461_1888085131426108_712917243228869123_o

100 km/uur

Met de bieropener van Capboom kan je immers de kroonkurk van je flesje bier met een snelheid van maar liefst 100 km/uur lanceren. Goed voor een meter of 8. Geloof ons maar die kroonkurk wil je niet in je oog krijgen! Nu hangt de afstand dat het project overbrugt wel af van de kracht die je gebruikt, dus het kan ook minder.

De Capboom zorgt ook voor dezelfde aangename plop als bij het ontkurken van een champagnefles. Het gaat hier om een Kickstarter project dat momenteel nog niet in productie is. Maar voor 8,5 euro per opener zou het ons verbazen als de kerels niet voldoende fondsen zouden kunnen verzamelen voor dit leuke gadget. Hier kan je alvast alle info vinden en ook op Facebook vind je heel wat bijkomende beelden!

You May Also Like

De wheeler van Guardo

Bij Whatmatters weten we leuke gadgets wel te waarderen. Nu hebben ze er bij ...

Word dé baas op het werk! Oorlogje spelen met de tandenstoker kruisboog!

Sommige noemen het het Royco-moment, anderen doen dan weer geheel andere dingen om zich ...

Whatmatters gaat met de Thule Subterra op pad!

Terwijl Jens zijn laatste dagen in Ibiza spendeert, is hij ongetwijfeld al op zijn ...

Hosting door Fraai