Kendall Jenner zet het nieuwe jaar goed in!

Dat het een geweldig jaar voor Kendall Jenner was dat hoeft geen betoog. Haar populariteit schoot nog met een ruk de hoogte in en heel wat fantastische plaatjes zorgden daarvoor. Ok, er was het voorval in Parijs met de familie Kardashian, maar langzaamaan hernemen ze zelfs daar het ‘gewone’ leven, als je leeft van de social media kan je natuurlijk ook moeilijk anders.
Kendall zette in elk geval het nieuwe jaar mooi in met een fijne foto op Instagram. Een tepeltje, een ringetje en een klein niemendalletje er over, meer moest het niet zijn om Instagram weer in brand te zetten.

@490tx

Een foto die is geplaatst door Kendall (@kendalljenner) op


Haar verschijning in de Love Advent kalender en een hele reeks andere pittige foto’s passeerden het voorbije jaar ons netvlies. Hierbij alvast een kleine bloemlezing, in afwachting van nieuw materiaal in 2017!
 

@thelovemagazine

Een video die is geplaatst door Kendall (@kendalljenner) op

pre show with @russelljames

Een foto die is geplaatst door Kendall (@kendalljenner) op

zaza

Een foto die is geplaatst door Kendall (@kendalljenner) op


Bronnen: Maxim / Foto’s: Elle UK / Instagram

You May Also Like

Hoe knapperd Davina Michelle danst?

Het gezicht achter dé plaat van 2019? Vergeet Marco Borsato en Armin Van Buuren, ...

Hosting door Fraai