Inne Vogels, Eén en al positiviteit!

‘Kindness, It doesn’t cost a thing…Sprinkle that shit everywhere’…Toen we deze quote zagen passeren op onze Facebook-tijdlijn werden we getriggerd. Een model dat in de harde wereld van het modellenbestaan in iedereen het positieve ziet, met iedereen kan en wil werken en vooral ook iedereen alles gunt…zo zijn er niet veel. Wij kenden er alvast eentje en trokken onze stoute schoenen aan en belden haar gewoon even op. Of ze geen zin had om op Whatmatters haar positieve gedachtegang te delen en tegelijk nog wat andere vragen wou beantwoorden? Geen enkel probleem…of wat had je gedacht! Een portret…

15824532_10157952350960147_1137842834_o

Hallo Inne, vertel eens kort wat over jezelf?
Ik ben Inne, een oversociaal persoon van 25 jaar en woon in Antwerpen. Choreografe van beroep en een absolute koffie junkee! Ik hou van creatief bezig zijn, zowel op vlak van dans, als bakken. Ben ook steeds te vinden voor sportieve uitdagingen.

Een creatieve sportieveling dus! Wij kennen je ook als model. Hoe lang ben je daar al mee bezig?
Ik ben nog maar een paar maanden bezig als model. Naast fulltime danser te zijn, is dit een leuke verfrissing om af en toe te doen. Ik heb Antwerp Fashion Weekend mogen lopen, wat om te beginnen toch een fijne ervaring was.

15823761_10157952345555147_705105174_o

Als eerste stap kan dit alvast tellen. Was model zijn altijd al een ambitie?
Ik heb nooit de ambitie gehad om model te zijn eigenlijk. Mijn vrienden zeiden altijd dat het iets voor mij zou zijn, omdat ik de lengte ervoor had. Maar afgelopen jaren kwamen vreemden naar me toegestapt om te vragen of ik model was, toen dacht ik “waarom niet?”. Zo ben ik begonnen bij Models on Stage.

Naast je lengte…wat zijn je (persoonlijke) eigenschappen waarom ze net jou benaderen?
Ik ben een heel nuchtere, ik ga niet snel zweven. Ik ben ook niet jaloers tegenover andere meisjes. Er zullen er altijd mooiere of smallere zijn dan mezelf en dat is ok. Ook ben ik een heel positief persoon, ik geef liever complimentjes dan dat ik iemand zou afbreken.

Mooi zo! Niet evident in dit harde wereldje dat bol staat van de jaloezie. Zit dit ook vervat in jouw levensmotto?
‘The secrets in life are hidden behind the word ‘cliché’. Ik probeer zo respectvol en vriendelijk te zijn tegen alles en iedereen. Je weet nooit hoe slecht iemand zijn dag is, jij kan dat ene lichtpuntje zijn dat ze op die moment nodig hebben. Zo loop ik toch door het leven 🙂 .

Geef ze de Nobelprijs! Iets anders…je bent ook actief op sociale media. Waarom moeten we je hierop volgen?
Ik probeer mijn Facebook inspirerend/positief te houden. Vaak zie je op social media drama. Dit probeer ik te vermijden. Dus voor uw dagelijkse portie ‘positivity’ moet je bij mij zijn! haha!

Kijk, hier hebben we nu wat aan sé! Zit ook je liefdesleven in de positieve flow?
Ja! Ik heb een fantastische vriend!

15824330_10157952345330147_298374999_o

Ok, wat moest deze fantastische man doen om jou te kunnen verleiden?
Hij heeft niet veel moeten doen om eerlijk te zijn, haha. Ik had sowieso al een goede indruk van hem en naarmate dat ik hem beter leerde kennen, bevestigde dit alleen mijn eerste indruk van hem. Ik kan goed met hem lachen ook, dat vind ik wel belangrijk. Hij heeft een ‘oude ziel’, goede waarden. Ik weet dat hij bijvoorbeeld echt aan een goede relatie zou willen werken in plaats van ‘ander en beter’ en dat is echt wat ik wou.

De prins op het witte paard is ingetreden! Weddingcrashers we zijn, verwachten we alvast een uitnodiging van het prinselijk huwelijk dat er steevast ooit zit aan te komen! Nog tips voor andere prinsen die op hun wit paard door het bos aan het galopperen zijn?
Wees niet te opdringerig, geef ze ruimte maar laat weten dat je er bent. Vrouwen houden ervan dat een man initiatief neemt, zelfzeker zijn maar niet arrogant! Laat duidelijk weten wat je intenties zijn, zo weet je allebei waar je aan toe bent.

Voilà! Ook daar hebben we wat aan! Heb je misschien nog tips waar we best kunnen zijn voor een hapje en een stapje? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Waar ik graag heen ga om te dansen is The Villa, Carré en de Vuile Was (leuke mix van moderne tot foute muziek). Voor zalige pasta moet je bij Hippo-Vino zijn in Antwerpen. De beste koffie van’t stad vind je bij Mocambo op het Astridplein, zowel de koffie als de bar en het personeel maakt heel het plaatje compleet! Cocktails at Nine vind je me als ik zin heb in een gezellige avond, met cocktails om ‘u’ tegen te zeggen’.

Zondig je wel eens?
Mijn ultieme zonde zijn frietjes met stoofvleessaus en een cervela special, typische Belgisch hé! Haha!

15824294_10157952358850147_117352271_o

Dit staat, helaas voor ons cholesterolgehalte, wekelijks op het menu! Een allerlaatste vraagje…wat zijn jouw ambities nog?
Mijn ambitie toekomst gericht zou liefst iets in de evenementensector zijn. Organisatie zit in mijn bloed, liefst op zelfstandige basis dan.

Bedankt en alvast heel veel succes in alles wat je doet. Met uw positieve ingesteldheid mag het geen probleem zijn overal te geraken! Niet bang van wat positiviteit en wens je deze knappe creatieve hinde op de voet te volgen, neem dan zeker eens een kijkje op Facebook! Volgen die handel, laat dat duidelijk zijn! 

15785498_10157952333920147_152388680_o

Credits: Joost van Hoey en Steven Gillioen

 
 
 

You May Also Like

Volgens dames blijf je best hier met je handen tijdens een potje orale seks

Sowieso heb je tijdens de Vier Seizoenen van Vivaldi op jouw toverfluit wel eens ...

Chiara Musone, Instagramfenomeen waar je naar kan blijven kijken!

Whatmatters en Limburg…een speciale match. Terwijl één lid jaren gewerkt heeft in Hasselt en ...

De positive vibes van knappe influencer Cynthia Houben

De winter is onze redactie binnengeslopen. Na het vallen van de bladeren in de ...

Hosting door Fraai