Het beste wat de zee te bieden heeft: Crab Club

Wil je eens echt uitzonderlijk eten? Van de gebaande paden afwijken en dineren in een omgeving die je misschien op het eerste zicht niet aanspreekt, maar je smaakpapillen overuren doet draaien? Dan moet je je maar eens naar de Hallepoort in Brussel begeven. Waar Philippe Emanuelli en Yoth Ondara je opwachten.
r1497-crab_club_c_saskia_vanderstichele

Het beste van de zee

Ben je van vis en zeevruchten dan MOET je hier gewoon naartoe! Je dineert in een tot restaurant omgebouwde garage, waar een industriële look onmiddellijk de juiste sfeer schept. De eigengereide chef Philippe Emanuelli met Frans-Bretoense roots en Ondara van Aziatische afkomst onthalen je in een bont allegaartje van bestek, glazen en nog veel meer, wat op zich dan ook weer een puik geheel vormt. 
252_05
Zet je neer, volg de wijnkeuze van het restaurant en geniet van het beste wat de zee te bieden heeft. Oosters meets Westers, zo kan je het omschrijven en het beste van beide wordt op de borden getoverd.

Ultravers

Verwacht geen enorme keuze, maar geniet van alle heerlijks dat op de kleine kaart te vinden is. Ultraverse producten recht uit de zee worden gepresenteerd op een manier die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt ervaren.


Als je dan ook nog eens weet dat de rekening hier om te lachen is en je hier onder de 30 euro per persoon eet, dan is het logisch dat deze zaak quasi altijd afgeladen vol zit. Reserveren is dus de boodschap. Ja, het is nog vroeg op het jaar, maar dit zou wel eens mee van het beste kunnen zijn dat je dit jaar eet!
Reserveren: 0472.55.46.95
Facebook
Foto’s: Bruzz.be / Take it Easy / Vier bordjes / La Cuisine à quatre mains

You May Also Like

Festivaltip: The Day Before Tomorrow (Brasschaat)

De naam zegt het zelf… Nog niets te doen op de vooravond (of zeg ...

Whatmatters Hotspot: Lil' Kleines bruine kroeg 't Lammetje (Amsterdam)

Met drank en drugs? Zo’n gracht…euh vaart zal het niet lopen daar in Amsterdam. ...

Hosting door Fraai