Helmen voor Helden

Er was een tijd, toen we nog iets jongere goden waren, dat ondergetekende redacteur een VESPA had. Na een paar valpartijen, al dan niet in benevelde toestand, werd deze met pijn in het hart van de hand gedaan.

Een enorme keuze aan helmen

Het heeft misschien met een aankomende midlifecrisis te maken maar af en toe kriebelt het toch om er weer eentje aan te schaffen. Zeker als je al die fijne motorhelmen op Helmonline ziet staan, vraag ik me meer en meer af waarom ik mijn blauwe trots ooit de deur heb uitgedaan … Mijn keuze voor een helm dat is alvast een makkelijke.


De fashionhelmen van Vinz zijn helemaal ons ding. Deze Italiaanse helm tik je al voor amper € 49,95 op de kop en matcht ongetwijfeld perfect bij de Vespa die ik voor ogen heb. Over de kleur ben ik er nog niet uit, maar mat zwart of army green zijn zeker kanshebbers. De Nederlandse rekels achter de site leveren gratis, bliksemsnel en je krijgt nog 100 dagen retourrecht ook. Ook over onze veiligheid hoeven we ons geen zorgen te maken, want ondanks het betaalbare prijskaartje voldoet de helm aan alle voorschriften! Nuttig, want ongetwijfeld zal ik toch wel weer eens op mijn muil gaan. Al sinds 2008 timmeren ze bij Helmonline aan de weg en ze mogen zich één van de oudste webshops van België en Nederland noemen en een referentie al het op helmen aankomt. Wij ondervinden bij Whatmatters elke dag hoe moeilijk het is om de grootste te worden, dus chapeau!
mt_coyote_systeemhelm_-_mat_zwart

Voor bromfietsen én motoren

Ben je van het iets stoerdere type? Dan vind je trouwens ook een uitgebreide collectie helmen die beter op zijn recht komen op een echte motor op Helmonline. Gezien ons postuur en onze motoriek gaan wij passen maar laat dat jullie vooral niet tegenhouden.

You May Also Like

Haven Surf permanent in Antwerpen

Haven Surf in Antwerpen – veel meer dan een surfshop overigens  – groeide de ...

In deze VW A-Team-bus ben jij de grote held!

Dan rest ons enkel nog de vraag…ben jij B.A., Hannibal, Face of Murdock? “I love ...

Ferrari Monza

Ferrari stelt Monza SP1 en SP2 voor …

Oogstrelend… Terwijl wij bij het grote moederbedrijf Alfa Romeo in Turijn op de koffie ...

Hosting door Fraai