Hang je flesjes bier in de koelkast!

Dat je bier koud staat is essentieel, dat hoeven we je vast niet te vertellen. Maar soms heb je gewoon te weinig plaats in je koelkast, want natuurlijk moet de verse voeding er ook in. Maar daar is nu een oplossing voor: de bottleloft!
26421_1_1200px

Je flesjes hangen cool!

Eigenlijk is de bottleloft niet meer dan een zeer goed functionerende magneetstrip. De flesjes blijven er perfect aan hangen met de kroonkurk, zelfs als je er stevig tegen mept. Niet alleen handig, het ziet er ook nog eens ontzettend cool uit. In plaats van dat je de flesjes in de koelkast moet leggen kan je ze door middel van de magneet aan de bovenkant hangen. Of je hier nu enorm veel plaats mee wint, dat laten we in het midden, het gaat ons meer om de uitstraling.

Voor 35 dollar haal je een magneetstrip voor 6 flesjes in huis. jammer genoeg zal je om ermee uit te pakken je vrienden toch echt wel mee naar de koelkast moeten slepen. Bestellen kan je de strips in elk geval hier!

Hosting door Fraai