Fulltime model Roxy Snijders leeft zoals zij het wilt!

Of ik een model wou gaan interviewen in de buurt van Deurne? Geen probleem…op een kwartiertje ben ik er zei ik gezwind tegen de andere helft van onze redactie. ‘Ben je zeker?’ vroeg hij nog met een grijns op zijn gezicht. Impulsief ik ben en eigenlijk bijna direct ‘jaja’ antwoordde, viel mijne ‘Frank’ ook bijna onmiddellijk terwijl die ja’s over mijn lippen rolden. ‘Pas op voor de trajectcontrole’s want in Holland zijn er veel’! Lap, hij had me bij mijn…het was Deurne in Nederland en niet het Mekka van de Antwerp-supporter. Maar hé…er zijn er die veel verder zouden rijden om een model te interviewen dus…met volle goesting tanken we onze Duitser nog eens vol en waren we op weg naar Deurne…juist, in Holland!

received_1779237662291772

Hallo Roxy, stel jezelf eens voor in minder dan 10 woorden?
Roxy Snijders,ik ben 18 jaar oud en doe modellenwerk!

Bam! Exact 10! Hoe lang ben je daar al mee bezig?
Ik ben nu al bijna 3 jaar bezig met modellenwerk…waarvan nu een half jaar fulltime.

Top! Kunnen leven van een droombaan! Wie zou er niet in uw schoenen willen staan? Hoe is het allemaal dan wel begonnen?
Ik had er eigenlijk nooit echt over nagedacht om modellenwerk te gaan doen maar ik kreeg opeens de kans en dacht waarom ook niet. Ik dacht bij mezelf, ik ga het gewoon proberen en kijk wel of het bij me past…en het past! Zo is het eigenlijk allemaal begonnen.

milan-fashion-week-show-luisa-beccaria

Klinkt allemaal heel simpel maar dat is het waarschijnlijk niet. Waarom denk je dat net jij die kans hebt verkregen?
Mmh, ik denk dat het is omdat ik heel nuchter ben in dingen en ik ook heel flexibel ben. Dat heb je ook wel nodig bij modellenwerk want er is nooit iets zeker. Je kan op het allerlaatste moment bijvoorbeeld nog te horen krijgen dat je job of reis niet doorgaat of juist dat je de volgende dag al moet vertrekken naar een opdracht.

Leven van dag tot dag! Zit dit ook vervat in je levensmotto?
‘Start now, not tomorrow!’ Omdat je als je echt iets wilt, ervoor moet  gaan en het niet moet uitstellen. Je weet nooit wat er gebeurt en hoeveel tijd je nog hebt.

Mooi en gelijk heb je! Je bent als model ook actief op verschillende social media. Waarom moeten we je hierop volgen?
De social media die ik voornamelijk gebruik en foto’s van mijn ervaringen op post, zijn Facebook en Instagram. Op beide heet ik Roxy Snijders. Als je het leuk vindt om te zien wat ik doe en in welke landen ik allemaal ben, vind ik het zeker leuk als je een kijkje neemt en me volgt.

Done! Je hebt een erg onregelmatig leven. Is er dan ook ruimte voor een liefde?
Nee, ik heb geen vriend.

En moest het kunnen, waaraan moet hij zeker voldoen om uw aandacht te trekken?
Wat een man zou moeten doen om mijn aandacht te trekken is, denk ik, vooral gevoel voor humor en een leuke uitstraling hebben. Ik heb niet echt een type die ik leuk vind. Het is bij mij vooral het totale plaatje.

En heb je nog een ultieme tip voor onze lefgozers?
Ik vind dat een man altijd zichzelf moet blijven. En het is belangrijk dat ze respect tonen aan je!

Uiteraard! Waar ben je zowat overal te vinden voor een hapje en een stapje? Wat zijn uw favoriete plaatsjes?
Ik ga eigenlijk een beetje overal en nergens uit. Het ligt er maar net aan in welk land ik ben.  Maar als ik gewoon thuis ben, ben ik regelmatig te vinden in Deurne bij The Ocean of Metro!

Zondig je wel eens?
Mijn favoriete zonde is een avond lekker uiteten met vrienden en daarna lekker op stap gaan! Natuurlijk ook met een paar drankjes!

Check!! Een allerlaatste vraagje…wat zijn uw toekomstplannen?
Mijn ambitie is dat ik ervoor wil zorgen dat ik altijd iets heb gedaan wat ik zelf leuk vind en zelf wil doen. Ik hoop natuurlijk ook dat ik later gewoon een leuk huisje/appartement voor mezelf kan hebben en gewoon kan leven hoe ik het wil. Dat als ik later terugkijk op mijn leven, ik bij mezelf denk van…’dat heb ik goed gedaan’.

photo-aaron-hurley

We kunnen nu al zeggen dat je op goede weg bent…alvast bedankt voor je tijd en veel succes in alles wat je verder in je leven nog onderneemt! Wij blijven het alvast volgen en dat is ook iets wat wij onze lezers adviseren…volgen! Dat kan via Facebook of Instagram! Doen! 

maxresdefault

Special Thanks to:
– Credits:
  – Kris Rusajczyk
– Salvador Pozo
– Kimberly (Zondag)
– Alessandro Esposito
– Aaron Hurley
– Robin van Wilegen
– Luisa Beccaria

– Styling:
– Buchelli
– Michelle Phaf
– MUA:
– Maria Afanasyeva
– Suzanne Hendrikx

You May Also Like

Whatmatters? Isabelle & Olivia Mathers!

De zomer is in aantocht! Voor jullie beginnen denken dat wij op de redactie ...

Must do Lapland: Slapen in Game of Thrones-ijshotel.

Eerder deze week brachten we al redelijk slecht nieuws met de aankondiging dat de ...

Koningin Dhenia Covens I

Of wij bij de redactie warm worden van een adellijke titel? laten we stellen ...

Hosting door Fraai