Friends with benefits? Zo maak je er een succes van!

Friends with benefits het klinkt aanlokkelijk. Wel de lusten maar niet de nadelen die bij een vaste relatie komen kijken. In de praktijk wil het al wel eens op een fiasco uitdraaien. Je komt en niet meer van de grond en je bent een goede vriendin kwijt. Dat moeten we natuurlijk voorkomen! Daarom geven we jullie een aantal regels mee om met succes deze relatie aan de gang te houden.
turn-friends-with-benefits-into-relationship

Maak duidelijke afspraken

Zorg dat van bij het begin alles helder is en maak duidelijke afspraken. Anders krijg je toch maar gezeik achteraf. Valse verwachtingen krijgen zo geen kans al ben je natuurlijk nooit zeker dat je vriendin het achterste van haar tong laat zien.
 

Lieg niet

Hou je vriendin niet aan het lijntje en hou niets achter. Zie je de afspraken of overeenkomst niet meer zitten, heb dan ook de ballen aan je lijf om dit te zeggen.
 

Wees je bewust van mogelijke gevolgen

Laat het je echt ijskoud als je ‘friend with benefits’ een ander heeft? Weer eerlijk voor jezelf en zorg dat je de situatie aankan.
maxresdefault

Zorg dat je op dezelfde lijn zit

Heb je meer en meer seks met dezelfde vriendin dan is het misschien tijd om het onderwerp even ter sprake te brengen. Zitten jullie op dezelfde lijn of komen er verwachtingen? Schep snel genoeg duidelijkheid anders is de situatie gedoemd om te mislukken.
 

Bekijk de situatie geregeld op nieuw

In de loop der tijd kunnen de omstandigheden veranderen. Evalueer de afspraken en kijk of jullie nog op dezelfde golflengte zitten. Dit is ook het moment om ergernissen op tafel te smijten.
 

Blijf communiceren

Loopt de situatie toch mis, stop dan zo snel mogelijk met seks en probeer de vriendschap te redden. Het gaat hier niet om een onenightstand of iemand die je kan negeren. De situatie uitklaren is de enige mogelijkheid!
Bron: Man Man
 

You May Also Like

Datingapp WING laat je vrienden je koppelen!

Datingapps, wij mannen én vrouwen natuurlijk schijnen en maar niet genoeg van te krijgen, ...

Wij zeggen 'JA' tegen gluten!

Vegan, glutenvrij,… het zijn termen die ons de laatste tijd maar al teveel rond ...

Totally nuts in de Coco

Dat de kokosnoot aan een opmars bezig is, dat hoeven we jullie vast niet ...

Hosting door Fraai