Fifty Shades Darker: De nieuwe trailer!

Of wij wild werden van de trilogie ‘Fifty Shades?’ Ja en nee! Ter verduidelijking…wij hebben alvast geen letter gelezen in de drie boeken van E.L. James en de film was op Valentijnsdag 2015 een verplicht nummer tijdens een date met onze eigenste deerne. Ik moet zeggen, als enige (!) man na de film een bioscoopzaal uitwandelen tussen een hoop vochtige wilde (single?) hindes, het heeft iets. Waarom ik vermoedde dat de zaal vol singles zat? Vriendinnen-onderonsjes op Valentijn…als koppel prefereer je, denk ik, liever een gezellig romantisch dinertje in plaats van een film waar je als man nooit beter kunt uitkomen…nietwaar? Of toch? Waarom ik er dan wel wild van werd? Twee redenen…eerst het feit dat je tijdens het buitenkomen van de film door een hoop vrouwen bekeken en half uitgekleed wordt, je eigenste hinde dit ook doorheeft en ze de andere vochtige deernes duidelijk laat merken dat ze hier niet mee gediend is en twee, de aanloop naar. Hiermee verwijs ik naar thuis. Daar werden de drie boeken in een paar dagen verslonden en ik moet zeggen, de actie in de slaapkamer nam de frequentie van een koppel dartel konijnen aan. Redenen genoeg?

unadjustednonraw_thumb_5a18

Ondertussen is het vervolg op de eerste film, ‘Fifty Shades Darker‘ gepland voor Valentijnsdag 2017 en is hiervoor gisteren alvast de gloednieuwe trailer gereleased. De nieuwe trailer duikt dieper in de hernieuwde relatie van Anastasia Steele en Christian Grey en hoe ze weer verliefd worden. Uiteraard gaat die liefde niet over rozen en moeten de twee lastige exen, stalkers,… zien te ontwijken.

Daarnaast zitten er natúúrlijk genoeg R-rated (+18) momenten in de prent en weet de nieuwe Fifty Shades-regisseur, James Foley, de spanning net als zijn voorganger, Sam Taylor-Johnson, flink op te bouwen. Wij zijn alvast klaar om opnieuw Valentijnsdag in gezelschap van een 300-tal vochtige wilde hindes door te brengen. En voor zij die nog wat overtuiging nodig hebben…hier is de langverwachte nieuwe trailer!

Bron foto’s: Youtube 

You May Also Like

Het Boefje in Robin Hamersteen

We gaan ineens met de deur in huis vallen. Ook wij bij Whatmatters hebben ...

15 keer waarom Roberto Carlos nog steeds onze vrije trap held is!

Zo een schoten gaan we tijdens het WK waarschijnlijk niet te zien krijgen! Met ...

Is Steffi Ruby de nieuwe Marisa Papen?

Wie afgelopen jaar nog nooit van Marisa Papen heeft gehoord, heeft ofwel een jaar ...

Hosting door Fraai