Elke dag kreeft!

Tropchaud, we weten er amper wat over, maar dat belet ons niet er wat over te schrijven? Waarom? Omdat je wel eens mee zou kunnen werken aan een hype en je kunnen profileren als trendsetter en die kans willen we je niet ontnemen.
15194570_1813561882225206_6151878623972438775_o

Kreeft & caviaar

Over dit fashion label weten we niet veel, maar als je als eerste stuks uit je collectie sweaters & t-shirts met een kreeft en kaviaar op de markt brengt, dan vinden wij het alvast leuk. Volgens ons t-shirts die wel eens snel kunnen doorbreken ook, zeg dus niet dat we je niet gewaarschuwd hebben.Het gaat om een Antwerps label dat de t-shirts momenteel via zijn website verkoopt. Een t-shirt heb je al voor 28 euro, voor een sweater tel je 48 euro neer. Vanwaar ze hun inspiratie hebben gehaald, dat is ook voor ons voorlopig nog een mysterie, maar wij lopen er met plezier bij als een kreeft!

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

De ontwerpen met een hoek af van This is Helix

Wie bij futuristische fashion/design aan Star Trek pakjes denkt die heeft een iet of ...

Doutzen Kroes schittert in lingerieshow en wij waren erbij!

Dat Doutzen Kroes onze natte droom is, is al lang geen geheim meer. Het ...

Met SOULWEAR de zetel in

Ok, we hebben het al eens eerder gehad over de RITUALS productenlijn voor mannen, ...