Een luxueuze MINI op het water!

Uiteraard zijn er heel wat yachten waar je je roebeltjes aan kunt spenderen, maar hoe vaak ga je ook effectief bootje varen? Misschien is de JET CAPSULE – van Italiaanse makelij –  wel het perfecte alternatief? Beschouw het een beetje als een luxe MINI op water!

Klein maar pittig

Het tuig mag dan klein ogen, je krijgt er 12 passagiers en een stuurman in. Uiteraard moeten die zich niet uitstrekken, maar de compacte vorm zorgt er wel voor dat je als een speer door de golven snijdt. De Jet Capsule haalt dan ook op zijn sokken een snelheid van 70 km/uur.


Als je denkt dat je het met een kaal standaardmodel moet doen dan vergis je je. Voor zo een kleine rakker zijn er best wel wat opties. Geblindeerde ramen, lederen interieur, night vision of zelfs camera’s, je zegt het maar, voor je het weet zit je met een full option. Ook binnenin kan je kiezen tussen 6 limousine zetels of 12 wat kleinere.
15288669_1047071468737187_2278572469598095010_o
Een prijs konden we niet ontfutselen, maar dat het geen spotprijsje gaat zijn dat staat wel vast!
Bewonder hier alvast de kleine krachtpatser!


FacebookInstagram

You May Also Like

's Werelds eerste bierhotel met een tap in elke kamer!

Prioritair als we op hotel gaan? Luxe! Maar als dat aangevuld kan worden met ...

Next level ondergoed van Björn Borg

Er was een tijd, dat niemand zijn broek naar beneden kon stropen, of je ...

Niet alleen Jean sur Mer is 'Zot van de Noordzee'

Wat wij hebben met kookboeken? Eerlijk: geen hol. Ok, het is boekenbeurs, maar de ...

Hosting door Fraai