Een geweldige collectie sneakers van Android Homme

Toen we op Sneaker Scout aan het struinen waren – ja we moeten ergens onze mosterd halen – botsten we op deze collecties sneakers van Android Homme. De Del 2 Denim reeks deed ons onmiddellijk watertanden of alvast toch enkele exemplaren in de collectie.

Made in LA

adroid-homme-sneakers-denim
Van het merk Android Homme, dat in LA is gevestigd, hadden we nog nooit gehoord, een minpuntje voor ons dus, maar dat maken we bij deze goed. Het feit dat dit collectie nummer 2 is wil natuurlijk zeggen dat er ook al een eerdere reeks was, die blijkbaar zo goed is ontvangen, dat er nu een 2de nieuwe lijn beschikbaar is.
Het gebruikte spijkertextiel is wat deze sneakers zo bijzonder maakt. Het gaat in totaal om 8 modellen waar je het spijkertextiel als rode draad doorheen ziet lopen.
android-hommes-fall-winter-2016-second-drop-4
De sneakers worden allemaal handgemaakt in Portugal, hebben een bovendeel van denim en leer, distressed effecten plooidetails en een Italiaanse Margom & EVA geblazen zolen.
Kortom pareltjes die exclusief verkrijgbaar zijn in de online shop van het merk Onze favoriet? Dat moet de Omega Low Light Denim zijn. Momenteel staat deze overigens zwaar in afslag en tik je een paar op de kop voor 174,99 dollar. Niet twijfelen!
ahfall013
Facebook – Instagram

You May Also Like

Lebeau-Courally: pure luxe uit Luik

Dat Lebeau-Courally een merk is met wat grandeur en een verleden, dat is een ...

Mohinders, de ultieme stadsslipper

Stijlvolle, comfortabele, zomerse schoentjes nodig? Dan moet je net als ons, maar eens naar ...

De eerste zonnestraal door ons VELUX raam!

Mannen, wees op jullie hoede! De lente is in het land, de eerste zonnestralen ...

Hosting door Fraai