Een digitale camera van papier!

Wie heeft er nog een digitale camera? Ja, ergens in de kast ligt er nog wel eentje, maar onze smartphones hebben het taakje overgenomen. Maar als er een digitale camera op de markt verschijnt van papier, die amper 6 mm dik is willen we daar wél het fijne van weten.

Camera van papier

paper-like-a-digital-camera
Het toestel is niet alleen super licht, het ziet er nog lekker retro uit ook. Dit Japans apparaatje komt nog met een waaier aan functies ook. Je kan er namelijk ook video’s mee opnemen en er past zelfs een geheugenkaartje is. Waanzin!
Nu is er wel 1 groot nadeel. Het apparaat trekt foto’s van slechts 1,3 megapixel, het gaat dus echt wel om een gadget, want met de foto’s an sich ben je niet zoveel. Hang het papier rond je hals met de bijgeleverde band en bekijks zal je wel hebben.

w0xxvo4kka0sebqbbqpi
Momenteel is het toestel enkel nog maar in Japan te verkrijgen, maar daar zal ongetwijfeld snel verandering in komen. De verkoopprijs ligt rond de 30 euro. We zijn er zeker van dat in een mum van tijd ook de kwaliteit zal verbeteren en dan wordt dit toestel wel een toppertje!

You May Also Like

Slim & stijlvol

Smartwatches zijn meestal geen streling voor het oog en fitness trackers vaak nog minder. ...

Sinds wanneer kan je Gsm’s opvouwen?

Het einde van de wereld is nabij. Aliens vallen aan. Je kan je gsm ...

Tover je horloge om in een smartwatch!

Heb je al van de E-strap gehoord? Met dit bandje tover elk horloge in ...

Hosting door Fraai