Een biertje voor onder de douche

Ok, tegenwoordig lust ik wel een biertje, maar ik kan best wel even zonder. Moet ik dus echt een biertje onder de douche binnen gieten. Nee, maar de makers van SHOWER BEER geloven er wel in. Ik douche ‘s ochtends rond 6 uur dus op termijn zou het drinken van bier wel eens voor problemen kunnen zorgen.
showerbeer_head_1483128346

Zweeds biertje

Bedenker van het bier is de Zweedse brouwerij PangPang in combinatie met creatief bureau Skansk.
Het gaat om een zoete Pale Ale van 18 cl, wat voor de doorwinterde drinker in 2 teugen binnen wordt gegoten, maar dat zal waarschijnlijk ook wel de bedoeling zijn. Met een alcoholgehalte van 10% is het best wel een pittig biertje. Het bier wordt handgebrouwen in Zweden en in oz-flessen gestopt, zodat het bier traag opwarmt, wel makkelijk onder een hete douche. Alleen uitkijken dat je het flesje niet uit je handjes laat glippen want dat kan voor bloederige taferelen zorgen.
aotwshower-beer_07_hand-holding-bottle_close-up

Moeilijk verkrijgbaar

Een flesje bemachtigen zal trouwens nog niet zo evident zijn, want bij de release waren ze – waarschijnlijk door het hippe gehalte – onmiddellijk uitverkocht, maar uit goede bron hebben we vernomen dat er al aan een 2de batch wordt gewerkt. 
Van de website van het bedrijf worden we alvast niet veel wijzer, dus het zal wachten zijn tot je het biertje ergens ziet opduiken!
Dat er een markt voor is blijkt trouwens uit een aantal websites die een biertje onder de douche puur genot noemen en er schijnen zelfs clubs te zijn die mannen die graag een biertje onder de douche nuttigen verenigen…
aotwshower-beer_09_broken-bottle_0

You May Also Like

Relatiegeschenk? Mokken doen het super!

Mokken staan nog altijd bij de meest populaire relatiegeschenken. Het is een vrij traditioneel ...

5 supergezonde adresjes wereldwijd

Gezonde voeding zit in de lift. Niet dat we er zelf zo mee bezig ...

Ofyr, vergeet de barbecue!

Echte mannen? Die koken buiten ook in de winter. Althans dat merkte onderstaande redacteur ...

Hosting door Fraai