Deze Porsche is pure 'Carporn'!

Die knappe lijn, dat strakke sexy kontje, die fantastisch mooi gevormde koplampen, dat licht gegrom en gekreun op het moment je ze rustig losrijdt en het geschreeuw dat alleen maar luider en luider wordt op het moment je steeds dieper en harder gaat…

Neen, we hebben het niet over ons lief. Hoewel, laten we stellen dat we haar zeker zouden bedriegen als we de kans kregen een vintage Porsche 911T uit 1973 uit te testen. Mochten we de Roebels hebben, zouden we zelfs spreken over een driehoeksrelatie en met wat geluk zelfs een triootje. Jammer maar helaas.

Geen spek voor onze bek dus. Deze fantastisch mooie vintage Porsche staat wel te koop bij een dealer in Yokohama, Japan. Om hem makkelijker te verkopen en aan te tonen wat deze knappe ouderling allemaal nog in haar mars heeft, heeft de dealer alvast dit magnifiek juweeltje vastgelegd op film.
En voor de haters die beweren dat Porsche-rijders over niet al te veel vlees in de broek beschikken, kunnen we alleen maar zeggen, zelfs garanderen dat de kleine soldaat van de bestuurder in deze auto altijd pal staat. No doubt!

You May Also Like

Met 2 in stijl op de fiest: REVO bike

Meestal peddelen we met het stadsfietsje door Antwerpen, momenteel de snelste manier om in ...

Wachten op de Nike Air VaporMax 2017!

Love him or hate him, maar rond het feit dat Cristiano Ronaldo een aardig ...

Shop het ethische de la COMMUNE

Een ethische mannenmerk? Nee, veel zijn er niet. We gaan het dan ook maar ...

Hosting door Fraai