De wonderhemden van Labfresh

Nee, in magie geloven we niet, maar een wit hemd dat niet vuil te krijgen is, dat is toch wel heel bijzonder. Als je het hemd dan ook nog niet hoeft te strijken en geurtjes geen kans krijgen, dan zijn wij alvast verkocht!

Wonderhemden

Labfresh is de naam van deze Nederlandse wonderhemden. De vezels van het hemd zijn behandelt met een gepatenteerde nanotechnologie voordat deze in de stof worden gesponnen. Klinkt allemaal redelijk ver van mijn bed, maar het komt er op neer dat spatten wijn en spaghettisaus geen kans krijgen.
15874913_1842267832705423_3853873866348734374_o
Momenteel gaat het nog om een prototype en liggen de hemden nog niet in de winkel, maar als het Kickstarter project een succes wordt, zal daar snel verandering in komen. Ondertussen is er al meer dan 100k opgehaald, dus daar rekenen we wel op.
Als je vandaag nog een hemd bestelt kost je dit 100 euro. In principe word je hemd dan netjes thuis geleverd in maart. Wil je je outfit helemaal compleet maken, dan kan je er ook gelijk een das bij bestellen met dezelfde kenmerken.
Bestellen doe je hier!

You May Also Like

Deze gitaar is een ode aan de Ford GT40

Laat die keiharde rockmuziek maar knallen uit de boxen Een kleurencombinatie van babyblauw en ...

 Nike Air Zoom Pegasus krijgt aanzienlijke snelheidsupdate

Laat de trainingen maar snel beginnen… Zij die ons kennen weten dat we voetballers ...

3 stijlvolle & betaalbare horlogemerken met pit

Een fancy horloge kopen is geen kunst. Je trekt een sloot geld uit de ...

Hosting door Fraai