De #speedytuesday van Omega

Dat de klokjes van Omega pareltjes zijn, daar hoef je ons niet meer van te overtuigen. Dat er geniale marketeers werken is ook een feit. Deze horlogemaker maakt in elk geval optimaal gebruik van de social media en pakt uit met de limited edition: Omega Speedmaster ‘Speedy Tuesday’.
Omega-Speedy-Tuesday

#speedytuesday

In 2012 plaatste Robert-Jan Broer de eigenaar van Fratello uurwerken een post op Instagram van de Omega Speedmaster met de hashtag #speedytuesday. Waarom? Gewoon omdat het een dinsdag was natuurlijk. Sindsdien wordt Instagram op dinsdag overstelpt met polsen en klokjes, om maar te zeggen: #speedytuesday werd een fenomeen!
Jaren later speelt Omega hierop in en lanceert het de limited edition ‘Speedy Tuesday’, uiteraard op een dinsdag en op Instagram.
Omega-Speedmaster-Speedy-Tuesday-limited-edition-8

Een vleugje vintage

Het uurwerk zelf komt met een vintage logo, is losjes gebaseerd op de Speedmaster Alaska III uit ‘78 en heeft een ‘panda dial’. In het donker licht het uurwerk schitterend op, zodat je ook als je ‘s nachts naar huis kruipt op zijn minst tegen het vrouwtje kan zeggen hoe laat je thuis was.
De kast is 42 mm en het uurwerk draait op een handmatige 1861 kaliber. Aan de achterkant van het horloge is veel aandacht besteed en standaard koop je het klokje met een bruin lederen band, maar je krijgt er ook een zwart/wit gestreept exemplaar bij.


Bestellen kan via de site. Volgens de laatste geruchten zijn ze uitverkocht, maar kan je er toch nog eentje bemachtigen dan mag je rekenen dat je € 5.300 lichter bent, maar wel een fijn klokje rijker!

You May Also Like

Sociale media op zijn puurst…Vero, de nieuwe app die Instagram moet doen vergeten

Instagram…800 miljoen actieve gebruikers en in handen van Facebook. Met dit in het achterhoofd ...

Pimp Your PS4!

Staat er ondertussen een PlayStation 4 te blinken naast je 4K UHD flatscreen? Het heeft ...

Sony plant release PS5 eind 2018

Horen we dit goed? Plant Sony een compleet nieuwe PlayStation amper twee jaar na ...

Hosting door Fraai