De heerlijke retro Barça shirts van COPA

Iconische voetbalhelden? Er zijn er heel wat meneer! Maradona, Pelé, Puskas, maar natuurlijk ook Johan Cruijff. Hij was alleszins de mondigste en meest onnavolgbare van het hele stel. Zijn periodes bij Ajax en Barcelona zijn legendarisch, zowel in zijn periode als voetballers als als coach.

Terug naar de oude tijd

INFOGRAFIA FC BARCELONA LIGA 1973/74 EN LA IMAGEN JOHAN CRUYFF
INFOGRAFIA FC BARCELONA LIGA 1973/74 EN LA IMAGEN JOHAN CRUYFF

Om die tijden te doen herleven pakt COPA – specialist in retro voetbalshirts – uit met een FC Barcelona collectie. Een must voor iedere Barça supporter met een hang naar nostalgie. Deze shirts zijn replica’s van de truitjes ten tijde van Cruijff en zijn in nauw overleg met de club gefabriceerd.
1485185147-copa-2
In totaal gaat het om 6 shirts, die terugkijken op de verschillende periodes van successen in het verleden. Alle shirts worden vervaardigd in Europa en komen ook nog eens in een leuke cadeauverpakking. Het ideale pakje voor jezelf of voor de Barça fan. Al was het om stiekem tegen de muur van de echtelijke slaapkamer te hangen…
1485185167-copa-1
Al vanaf € 39,95 tik je een shirt op de kop. Dit kan op de website van Copa maar ook in de flagshipstore van het merk in Amsterdam.

You May Also Like

Raf Simons x Eastpak

Dat Raf Simons een creatief genie, held en alleskunner is, dat wisten we al ...

Een lantaarn en fantastisch speaker in één!

Wat zou een leven zonder muziek zijn? Weinig, toch? Stijlvolle speakers vinden voor de ...

Knapperd Sarah breidt 'La Michaux' verder uit!

Tijd voor een update bij een koffie (lees als wit wijntje)… Ongeveer een jaar geleden ...

Hosting door Fraai