De Foldimate vouwt je was!

Als man alleen? Nog geen vriendin kunnen strikken? Kan gebeuren (nog) niet panikeren. Geregeld geven we jullie wat tips, maar nu bieden we vooral een instant oplossing voor een heel praktisch probleem: het opvouwen van je kleren!

Vouwen als een pro

Daar heb je vanaf nu immers de Foldimate voor. Deze robot vouwt namelijk helemaal autonoom de was voor je. De robot, die ongeveer de grootte heeft van een wasmachine pakt je was aan, vouwt deze uiterst precies en parfumeert het vervolgens nog eens. Als je nu nog je maaltijden gaat afhalen, dan kan je nog een heel tijdje volhouden zonder vriendin!
foldimate-03

Vouwen in sneltempo

Bovendien is het an sich ook nog eens goedkoper dan een vriendin. Voor 850 dollar haal je het apparaat in huis. Geen geld voor een kreukvrije was en geen gezaag toch? Het enige wat je nog zelf moet doen is je was aan knijpertjes aan de voorkant van de Foldimate te hangen. Gaat dat lukken?
Op minder dan een minuut vouwt het apparaat 15 stuks en tijdens het proces kan je was blijven bijhangen. Let wel: hemden zal je toch echt nog moeten strijken wil je er niet verkreukeld bijlopen. Helemaal perfect is deze oplossing dus ook niet!

You May Also Like

iPhone 7 komt met nieuw fris lentekleurtje

Het gras begint terug te groeien, de eerste bloemetjes komen voorzichtig de eerste zonnestralen ...

Veilig aan de slag met SEXTING

Sexting niets mee te maken? Wij zijn afgehaakt toen Tinder nog in zijn kinderschoenen ...

Met de TILE geraak je nooit meer wat kwijt!

Geregeld spelen we wat kwijt op de Whatmatters redactie. Ooit hebben we eens een ...

Hosting door Fraai