De Clean IC van Santoni: zomer in je schoenenkast!

Ok, het wordt nog barkoud deze week en de winterboots kunnen nog niet in de kast, maar wij kijken alvast uit naar de zomer. Die periode vinden we toch net iets fijner.
Purple-for-Santoni2-copie_4_820x1024
Met de Clean IC van Santoni kan je nu al de zomer in huis halen. Het Italiaanse schoenenmerk is immers een samenwerking aangegaan met het Franse modeblad Purple Instituut. Het resultaat? Een wel heel fijne, zomerse sneaker!
Het beste kalfsleder met contrasterend geborduurde tongen met ‘Make Love’ op, wij zijn verkocht. En dat mag in het spierwit of oranje zijn, het is zomer! Naast de kleur is ook de duotoon zool. Flexibel en het weegt amper wat.
mbcn20491ba6cpuui50_02
Het uitgangspunt van deze schoen is de flowerpower-periode. Deze hippe stappers zijn verkrijgbaar in de conceptstore Colette in Parijs en ook via de onlinewinkel van Purple. Uiteraard zijn ze ook verkrijgbaar via de online shop van Santoni. Wij tikken alvast een paar op de kop!

You May Also Like

De pharrell versie van de Stan Smith

Wat je krijgt als je Pharrell Williams los laat gaan op de Stan Smith ...

'Temptation' Rosanne van Druten op Whatmatters Island

‘Tempation Island’, misschien wel de grootste en succesvolste comeback in TV-land dit jaar. Overspel, ...

Iedereen een Luiz Lenco!

Hoewel momenteel de mussen van de hitte nog van het dak vallen (enige overdrijving ...

Hosting door Fraai