De "Belgische attitude" van Be Burger

Hamburgerrestaurants, je kan geen stadscentrum meer betreden of je vindt er wel eentjes. Niets mis mee natuurlijk – met een goede burger is niets mis – maar hoe maak je dan nog het verschil? Blind proeven zou de Whatmatters redactie alvast aardig in problemen brengen, en toch …

De lat net wat hoger

15732398_599601556877008_6260537634209775356_o
In Zaventem en Waterloo vind je BE BURGER, een plaats waar je van hamburgers kunt genieten, maar waar de lat nog net een tikkeltje hoger wordt gelegd. Be Burger – een afkorting van Belgian Burger – koppelt als sinds 2015 Belgisch kwaliteitsrundvlees aan het brein van topchef Roland Debuyst. Het spreekt voor zich dat dit wel voor heel bijzondere hamburgers zorgt. Een kok met een Michelinster die de recepten van een hamburgerrestaurant bedenkt, je komt het niet zo snel tegen. 


Vertrekkende vanuit de ‘Belgische smaak’ willen de ondernemers Ronald en Sébastien de wereld gaan veroveren. De kruidige, smaakvolle hamburgers met invloeden uit de hele wereld, de Belgische flair en de fijnste kruiden moeten daarvoor zorgen. Ondertussen zijn er al 3 vestigingen, maar blijkbaar staan er nog wel meer op het programma.
12471743_435699219933910_271256579831083434_o
Wil je eens een middagje/avondje baden in een op en top Belgische sfeer en genieten van het lekkerste rundvlees dat in België te verkrijgen is, dan is Be Burger alvast een goede keuze!
Facebook 

You May Also Like

Whatmatters Weekend Tip: Cirque Magique

Magie bevindt zich dit weekend in Ledegem!  Ledegem? Je moet al van goede aardrijkskundige ...

Nutteloos weetje: Een verlichte Eiffeltoren fotograferen is verboden!

Uitpakken met een nutteloos weetje op café? Dit is er eentje! Ok…we horen jullie ...

Hosting door Fraai