De 10 hipste steden van 2017

Elk jaar maakt reisgids Lonely Planet een lijstje met de hipste steden bekend. En nee, daar moet je heus niet voor met een rugzak op pad! Wij geven jullie de 10 steden die de specialisten van de gids selecteerden alvast even mee, kwestie van nu al 2017 vol te boeken met tripjes.
 

Bordeaux
Frankrijk

Op amper 2 uur sta je in Bordeaux. Denk aan voortreffelijke wijn, heel wat bezienswaardigheden en een aangenaam weertje. Er is zelfs een heus gebouw specifiek gewijd aan de wijn en met wat geluk zie je daarna nog net voldoende van de prachtige binnenstad en historische gebouwen.
2157940053_c8d4c19267_b

Kaapstad
Zuid-Afrika

Uiteraard is er de tafelberg, maar Kaapstad heeft nog heel wat meer te bieden. Ook cultuurliefhebbers komen hier aan hun trekken en ook de foodie wordt hier volgens Lonely Planet verrast.
16496582868_30b2abd610_b

Los Angeles
Verenigde Staten

The City of Angels wist de derde plaats weg te kapen. Sterren spotten, een spuitje botox laten zetten of op het strand paraderen? In LA kan werkelijk alles. Maar ook cultureel heeft de stad wel wat te bieden. Door het uitbreiden van het metronetwerk verplaats je je nog makkelijker en kan je op korte termijn nog meer zien
3768340508_57f68e08c3_b

Merida
Mexico

Eerlijk, we hadden er nog nooit van gehoord, maar Merida bruist. Live-muziek, voorstellingen, elke dag valt er wel wat te beleven.
28703271316_1e32281bc3_k

Ohrid
Macedonië

Wil je echt van de gebaande paden af dan is Ohrid misschien wel wat voor jou. Waar dit vroeger een religieuze plaats was, zijn er nu de fijnste stranden en wordt het toerisme steeds op een hoger niveau getild. Ga nu, nu je er nog redelijk rustig van kan genieten. Volgend jaar is het misschien al een pak drukker!
Ohrid
Op plaats 5 tot 10 vonden we nog: Pistola (Italië), Seoel (Zuid-Korea), Lissabon (Portugal), Moskou (Rusland) en Portland (Verenigde Staten).

You May Also Like

PJ GIN in 4 smaken

Sommige ondernemers starten een online mannen magazine met babes, andere brengen een eigen gin ...

Samen naar de Pop-Up met Miette Dierckx

Voor de snoodaards die je niet kennen van televisie of uit de media Miette, ...

Bose gaat voor gepimpte zonnebrillen

Wie Bose zegt denkt natuurlijk onmiddellijk, maar de rekels hebben tegenwoordig ook zonnebrillen. Uiteraard ...

Hosting door Fraai