Begin met de après-ski op de piste!

Een metertje bier kent iedereen, maar vind je het ook tijd om tijdens de après-ski eens wat origineler uit de hoek te komen? Misschien moet je op je tripje de shotski dan maar meenemen, pret gegarandeerd!

Après-ski

We zullen jullie het volgend voorjaar weten te vertellen als we de piste van het Snowbombing festival onveilig maken of het een succes is of niet, maar met de Shotski neem je je shotjes gewoon mee de piste op. Waarom zou je wachten tot je beneden bent? Deze uitvinding van Looptworks is gemaakt van een oude ski, dus onopvallend mee smokkelen is perfect mogelijk.

4 rubberen ringen zorgen ervoor dat je de roestvrijstalen borrelglaasjes kan vastzetten en kan blijven vullen tot je vanzelf naar beneden rolt. De shotski kan perfect opgevouwen worden en in een draagtas mee de berg op. We raden jullie wel aan verstandig met dit gadget om te gaan, wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen. Een uitnodiging als er nog 2 plaatsjes aan de lat over zijn slagen we echter niet af!
Bestellen kan hier voor 149 dollar!

You May Also Like

crosscall-trekker-x4

Adventure-gear : de Crosscall Trekker X4

“C, wat heb jij sowieso met je mee als je op een trip vertrekt ...

Omdat we allemaal houden van een Men's Society!

Uiteraard hebben we vriendinnen die ons geregeld verwennen. En nee, dan bedoelen we het ...

Eindelijk een koelkast die naar je toe wandelt!

Eerlijk, soms zijn we te tam om naar de koelkast te lopen, thuis en ...

Hosting door Fraai