Begin met de après-ski op de piste!

Een metertje bier kent iedereen, maar vind je het ook tijd om tijdens de après-ski eens wat origineler uit de hoek te komen? Misschien moet je op je tripje de shotski dan maar meenemen, pret gegarandeerd!

Après-ski

We zullen jullie het volgend voorjaar weten te vertellen als we de piste van het Snowbombing festival onveilig maken of het een succes is of niet, maar met de Shotski neem je je shotjes gewoon mee de piste op. Waarom zou je wachten tot je beneden bent? Deze uitvinding van Looptworks is gemaakt van een oude ski, dus onopvallend mee smokkelen is perfect mogelijk.

4 rubberen ringen zorgen ervoor dat je de roestvrijstalen borrelglaasjes kan vastzetten en kan blijven vullen tot je vanzelf naar beneden rolt. De shotski kan perfect opgevouwen worden en in een draagtas mee de berg op. We raden jullie wel aan verstandig met dit gadget om te gaan, wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen. Een uitnodiging als er nog 2 plaatsjes aan de lat over zijn slagen we echter niet af!
Bestellen kan hier voor 149 dollar!

You May Also Like

Kijk het leven door de N°69 bril van Dennis Black Magic Eyewear

We brachten onlangs de revival van Dennis Black Magic. Hij vertelde ons toen zijn ...

Veilig aan de slag met SEXTING

Sexting niets mee te maken? Wij zijn afgehaakt toen Tinder nog in zijn kinderschoenen ...

Met deze straaljager gaat Tom 'Maverick' Cruise de vijand te lijf in Top Gun 2

Vergeet de F14 Tomcat… Die laatste is ondertussen staat al geruime tijd op stal ...

Hosting door Fraai