Alive and kicking: Groupon

Eerlijk we waren ze een beetje uit het oog verloren onze lieve vrienden van Groupon. In een recent verleden hebben ze nochtans de Whatmatters redactie best wat pret geschonken. Memorabel zijn de familie etentjes met korting en te veel wijn en op meerdere productaanbiedingen zijn we ingegaan. Wanneer het beginnen verwateren is? Geen idee, maar gaat het niet vaak zo in relaties…

Groupon nog altijd even vertrouwd

Tot we deze week de naam nog eens voorbij hoorde flitsen en dachten: laten we eens een kijkje nemen, wie weet zit er wel een artikel in. En wat blijkt: Groupon knalt nog altijd en de kortingen vliegen je er nog steeds om de oren. Ok, het aanbod is misschien net wat minder omvangrijk dan enkele jaren geleden, maar hopelijk is het kaf dan ook van tussen het koren verdwenen! Bovendien iets minder keuzestress, want stress hebben we al genoeg op de redactie.

De selectie van Whatmatters

Over kaf en koren gesproken…wij selecteerden alvast 3 superkortingen die ons kunnen ‘be’koren. Als jullie niet weten waarmee je ons een plezier kan doen, laat jullie volledig gaan. Wij kunnen haast altijd of maken er met plezier tijd voor vrij!

Rijden met een Lamborghini of Ferrari

15776680_1794650910798417_7089943546120224288_o

Hier moeten we waarschijnlijk niet meer uitleg bij geven! Wie wil er nu niet in een knalgele stier of een rood steigerend paard door de bochten scheuren? Voor € 149 euro rij je een uur lang met een superbolide. Tijd zat voor selfies en om op te scheppen, we blijven kleine jongens achter het stuur natuurlijk! Uiteraard krijg je eerst een woordje uitleg, maar daarna is het helemaal aan jou. Bij Groupon scoor je maar liefst 50 euro korting op de normale verkoopprijs (€ 199). Instappen kan onder meer in Roosendaal en Eindhoven, net over de grens dus! Wel opletten…Nederland kent veel meer trajectcontroles dan België, kwestie uw korting niet meteen terug weg te smijten!

Gastronomisch tafelen bij restaurant Katseveer

image230

Tegen een dinertje zeggen we zelden tot nooit nee en al helemaal niet als er Michelin-sterren aan te pas komen. 6-gangen met zicht op de Oosterschelde…zeg maar wanneer. Je vindt het restaurant in Wilhelminadorp. Proef de Mediterrane invloeden en laat je met 2 personen 6 gangen lang verleiden voor 85 euro. Werkelijk geen geld voor 2 personen. Zeker als je weet dat dit etentje anders toch wel op 179 euro komt te staan!

Parijs met zicht op de Eiffeltoren

5238592972_9573b6c729_b

We geven het toe, aan Parijs zijn we ons hart al lang verloren en komen we met onze bevallige deerne om punten te scoren. Met Groupon geniet je van de lichtstad en verblijf je in Hotel Atrium. 1,2 of 3 nachten, dat bepaal je helemaal zelf. Dit designhotel mag dan wel net buiten het centrum van Parijs liggen, met de metro sta je er direct. Wij gaan voor 2 nachten met 2 personen en dat komt ons dan op 139 euro, inclusief ontbijt en zicht op de Eiffeltoren. Goed voor een besparing van 58%. 

Zin in wat anders dan onze suggesties, maar geen tijd/onweerstaanbare drang om het zelf uit te zoeken. Weet dat de site Acties.nl alle bijzondere/extra kortingen en aanbiedingen van Groupon groepeert en op zijn site ter beschikking stelt. Zo krijg je alle superdeals netjes samengevat en mis je helemaal niets terwijl je rustig op je rug in de zon ligt, of je de pleuris aan het werken bent. Dank u Whatmatters voor de tip!

You May Also Like

Een elektrische fiets met Formule 1-technologie

Ok we geven het toe, de meeste elektrische fietsen vallen bezwaarlijk hip te noemen. ...

4 spectaculaire stranden/waterpartijen om bij weg te dromen!

Niets mis met een dagje Knokke, champagne sprayen op Nikki Beach of zelfs als ...

Adidas Ultraboost 4.0 'Deep Burgundy'

Het eerste waar je aan dacht toen je je oogjes opende deze middag? Man, ...

Hosting door Fraai