AB Inbev opent keten eetcafés!

Goose Island, we hadden er nog nooit van gehoord. Blijkt dat tegenwoordig één van de merken van AB Inbev te zijn. De tijd dat die brouwer nog volledig Belgisch was, ligt ook al even achter ons, maar de roots zijn het alvast nog wel.
ct-food-0324-goose-island-beer-20160328

Keten eetcafés

De gigant lanceert in elk geval een hele reeks eetcafés onder de noemer: Goose Island Vintage Ale Bars. Dat bier daar centraal staat hoeven we vast niet uit te leggen. Het initiatief wordt voornamelijk genomen om hun ambachtelijke bieren te promoten. Een eerste filiaal opent de deuren in Londen en volgend jaar zou België aan de beurt zijn. Ook hier zou het Amerikaanse ambachtelijke bier Goose Island centraal staan.
ar-150309799
Wij gaan er volgend jaar alvast een kijkje nemen, daar mag je zeker van zijn.

You May Also Like

#NANOUK werkt volop aan de uitbouw van het merk

Nanouk De Cauwer dat is vrouwelijke branie, een influencer voor er van de term ...

Zeephockey, de sport voor echte venten!

Hockey is in! Veel heeft natuurlijk te maken met de schitterende resultaten van onze ...

I wanna be a hippie …

“I wanna be a hippie, and i want to get stoned on …”. Dit ...

Hosting door Fraai