AB Inbev opent keten eetcafés!

Goose Island, we hadden er nog nooit van gehoord. Blijkt dat tegenwoordig één van de merken van AB Inbev te zijn. De tijd dat die brouwer nog volledig Belgisch was, ligt ook al even achter ons, maar de roots zijn het alvast nog wel.
ct-food-0324-goose-island-beer-20160328

Keten eetcafés

De gigant lanceert in elk geval een hele reeks eetcafés onder de noemer: Goose Island Vintage Ale Bars. Dat bier daar centraal staat hoeven we vast niet uit te leggen. Het initiatief wordt voornamelijk genomen om hun ambachtelijke bieren te promoten. Een eerste filiaal opent de deuren in Londen en volgend jaar zou België aan de beurt zijn. Ook hier zou het Amerikaanse ambachtelijke bier Goose Island centraal staan.
ar-150309799
Wij gaan er volgend jaar alvast een kijkje nemen, daar mag je zeker van zijn.

You May Also Like

Voor 1 miljoen dollar op vakantie …

Wat roebels te spenderen en toe aan een reisje? Voor 1 miljoen dollar word ...

Stoer kopje koffie uit een V12-motorblok

Kan je wel een flinke shot koffie gebruiken ’s ochtends en ben je die ...

Whatmatters on Tour: Monaco Yacht Show 2018

Alle hens aan dek! Monaco…elk jaar passeren we er minstens een keer of twee. ...

Hosting door Fraai