5 zaken om rekening mee te houden bij winter sneakers!

In de winter blijven sneakers toch net een tikkeltje meer in de kast. Maar toch zijn er best wel wat sneakers te vinden die ook probleemloos in de winter hun mannetje staan. 

Wij selecteerden een 5 essentiële zaken waaraan de perfect wintersneaker dient te voldoen: 

Waterdicht 

In de winter komen waterdichte sneakers van pas, geweven sneakers laten nogal makkelijk het water binnensijpelen, dus kan je beter voor waterdicht materiaal gaan. Een pareltje dat aan deze voorwaarde voldoet? De Diadora N. 9000 MM. 

Diadora-N.9000-MM-Teal-Blue-1

Zolen met een sterk profiel 

Veel rubber en grip is nodig als je in de winter niet op je muil wil gaan. Eentje met een hoop rubber en een goede grip? De adidas EQT Adventure! 

B60P7967

Neoprene

Zit er een neoprene sok in je sneaker, dan heb je gegarandeerd warme voetjes. Het houdt water buiten en de warmte binnen. Ga je echt lopen met je sneakers let dan wel op voor stinkvoetjes. Een puik paar? De Nike Air Max 90 Utility. 

nike-air-max-90-utility-dark-loden-1

Behandelde schoenen

Gore-Tex is misschien wel het bekendste materiaal om je schoenen te beschermen, maar er zijn er nog. De Asics Gel Lyte V ‘Gore-Tex’ is alvast een verstandige keuze. 

asics_goretex-8

Reflecterend materiaal 

Op een gure winterdag is reflecterend materiaal een stuk veiliger. Met de Nike Flyknit Chukka Sneakerboot word je zeker gespot! 

IMG_4466

You May Also Like

Kleur je eigen sneakers in!

Net als ons creatief aangelegd en een passie voor sneakers en kleurtjes? Dan hebben ...

Heren, geef je ogen de kost, dit is de damestrend komend festivalseizoen!

Waarom een jeans kopen als je alleen de zakken, tailleband en wat naden nodig ...

Hosting door Fraai