5 tips voor een waanzinnig vrijgezellenfeest van Lee Abbamonte

Binnenkort is het weer zover, dan moeten we weer op vrijgezellentrip bij Whatmatters. Altijd iets om naar uit te kijken. Alleen, hoe kom je aan originele ideeën en waar verras je de bruidegom in spé nog mee? Als het wat roebels mag kosten dan kan je Lee Abbamonte inhuren, deze rekel doet niet anders dan zulke partijtjes organiseren voor de rich & famous van deze wereld. Op zijn 32ste had deze Amerikaan al alle landen ter wereld bezocht.
Nood aan wat inspiratie, hierbij alvast 5 tips van Lee!

Een tripje naar Kiev!

Ja, je gaat ook de stad bezichtigen, maar daar draait het niet om. Overdag ga je naar de shooting range waar je gaat knallen met Sovjet machinegeweren, waarna vervolgens een ritje met een tank en straaljager maakt.
‘s Avonds laat je je escorteren door vrouwelijke ‘Tour Guides’, waardoor je makkelijker de clubs in komt.
Wil je meer info over zulke tripjes? Dan kan Baltic Adventures je ongetwijfeld op weg helpen!
mcstanislavskiy03

Zilverrug gorilla’s spotten in Rwanda

Is de bruidegom van het ‘groene’ type dan kan je hem misschien plezier doen met een tripje naar Rwanda. Neem daar een professionele gids onder de hand, bij voorkeur eentje met een groot geweer en ga zilverruggen spotten in het oerwoud. Een onvergetelijke belevenis dat geven we je op een briefje. ‘s Avonds duik je met de boys Kigali in en ga je helemaal los!
Annemiek van All For Nature kan je ongetwijfeld verder helpen!
maxresdefault

Golfen in Afghanistan

Staat de bruidegom graag met een club op de green te swingen, neem hem dan eens mee van de gebaande paden. De Algarve of Mallorca heeft hij zeker en vast al gezien. Je gaat golfen in Afghanistan! Spring het vliegtuig op richting Kabul Golf Club, misschien wel de enige golfbaan ter wereld waar je liever in de bunker zat dan op de fairway!
Gedropt worden met een helikopter, omgeven door bodyguard, het heeft wel iets. Verwacht geen piekfijne baan eerder stenen, rotsen en een sporadische spriet onkruid. Maar kicken is het zeker en vast!
fixedw_large_4x

De Pablo Escobar Tour in het Colombiaanse Medellin

Altijd al is in de voetsporen willen treden van ‘s werelds meest befaamde drugsbaron, dan is deze tour zeker en vast wat voor jullie. Na deze tour weet je alles over het leven van deze kerel en als je geluk hebt ontmoet je ook Roberto zijn broer, overigens ook geen koorknaapje.
Aangezien Medellin best wel wat vertier te bieden heeft, ga je je hier voor en na de tour ook zeker en vast niet vervelen. Koop allemaal een leuk Pablo Escobar t-shirt, dat schept een groepsgevoel!
 

Las Vegas

Ok, dit heb je misschien al wel eens eerder gehoord, maar als je gaat pak je het deftig aan. Je boekt een suite in het Palms Hotel en bij voorkeur opteer je er voor de Sky Villa van ruim 600m2. Plaats zat voor iedereen dus! Voor 20.000 dollar voor een weekend heb je een eigen gym, infinity pool en butlers die je naar wens van drank voorzien.
Overdag maak je een helikoptervluchtje over de Grand Canyon, race je met Ferrari’s over het circuit, schiet je met machinegeweren in de Mojave woestijn en maak je een base-jump van het Stratosphere Hotel. ‘s Avonds? Gokken, drinken en vrouwen natuurlijk!

You May Also Like

Op de thee bij succesvolle ondernemer Pieter Loridon

Nee, in katzwijm vallen we bij Whatmatters niet voor bv’s. Meer nog, zelfs als ...

budget-holiday

De Whatmatters & La Vie en C budget travel challenge

HET moment van het jaar is wederom aangebroken. De periode waar iedere werkende (en ...

Hosting door Fraai